UPP & NER


Det går verkligen upp och ner nu med dagarna. Idag har varit en jobbig dag igen. Började gråta bara sådär ändå på eftermiddagen och fick ringa hem Billy som var ute på ett jobb.
Är så orolig emellanåt över allt, förlossningen, livet efter, herregud hela livet kommer ju förändras för alltid! Vilken fruktansvärt stor omställning det kommer bli. Jag tycker det ju ska bli så spännande såklart men även skrämmande!
Det slog mig även idag efter den tuffa natten som var med smärtan att det är på gång nu, det är nära! Han är klar och han kan komma när som helst! Är jag redo, kommer man någonsin vara redo inför vad som komma skall?
Tur att jag har Billy i alla fall som är så lugn och bra hela tiden. Han sa när han kom hem "du behöver inte oroa dig för du kommer bli världens bästa mamma". Sen sa han även "och titta du är till och med snygg när du gråter" ?? Efter det blev jag glad igen (inte för att det han sa var sant överhuvudtaget för herregud hur man själv tycker man ser ut nu ) utan för att han får mig att må bra och bli glad igen

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229