Header

 9301851520

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

9301851520

Likes

Comments

Hej! Hur är det med er?
Känns så skönt att börjat få ordning på livet igen även fast det är tufft att vara ensam än. Börja på ett nytt jobb i tisdags, en hemtjänst i Falköping, verkligen jättekul! Men idag var jag på äldreboendet och tjäna in lite pengar till kontot.
Imorgon har tydligen Jonas planerat att jag ska följa med ut till garaget & greja med min bil? Hoppas den stunden springer i väg för sen på kvällen har vi planerat in att kanske kolla någon bio i Skövde. Någon som vet någon bra som går nu? :)

Men nu ska jag gå och lägga mig, längesen jag var så här trött haha ^^ natti!Mysig kväll i somras med några kompisar bakom traktorn!

Likes

Comments

Ja vart ska jag börja med allt som hänt på bara några dagar? Alla har sina nerförsbackar i livet någon gång och jag är säker på att mina är nu. Men det jag fick uppleva i lördags är något som har skrämt upp mig totalt att ens våga handla, tanka bilen, gå från bil in till jobbet.. osv.

I lördags kväll bestämde jag och tre kompisar att vi skulle ut & åka lite. Vara. Kvänum, Lidköping och sen åkte vi till Falköping igen där vi tänkte bara träffa en. Men vi ställde bilen bakom Olearys/Statoil i Falköping, ene skulle prata med sin flickvän som bodde i närheten, ene prata i telefon och den ene bara försvann på Olearys, där stog jag helt ensam utan bilnyckeln så jag gick in på Olearys, träffa flera saknade tjejer så det var kul en stund då jag tröttnade ganska snabbt. Gick ut till bilen igen, ingen var där.. ca. 3% kvar batteri i mobilen, ingen svarar, alla har dissat mig tänkte jag bara. Så jag bestämde mig för att gå till min bil som stog lite längre bort, vilket var mitt sämsta beslut någonsin att gå ensam till min bil för att åka hem. Jag märkte ganska snabbt att någon annan gick bakom mig i ett ganska snabbt tempo med grå luva och hörde lite rop i från honom men tänkte inte mer på de, gick snabbare själv. Sen hör jag bara någon som SPRINGER i kapp MIG och frågar ifall jag vill ha skjuts & jag svara nej, sen säger han "fin rumpa.. bara 5 minuter med mig?" Då blev jag så sjukt jävla rädd, död mobil.. ja allt så jag fick sån panik att jag tänkte börja springa men han rycker tag i min jacka som tur var så jag hann och slita mig loss, hur fort jag sprang finns inte på kartan och han sprang efter.. sån panik, rädsla och väl framme vid bilen när jag ska lyckas försöka låsa upp bilen??

- Bara för jag valde beslutet att gå ensam till min bil så hände detta. Du har skrämt upp hela mitt liv, förstört de. Tack!

Två dagar efteråt, igår. Hade jag tid på KSS för att undersöka blödningen mer, blött hela tiden och gör det fortfarande så satte mig i gynstolen igen & hon börja med ultraljudet, så spänd för att se hur mycket "hen" växt på en vecka till. Chocken och tårarna som bara sprutade ut på bara några sekunder när jag bara tittar på skärmen och ser att det är tomt i livmodern, TOMT!!! Två stycken kom och gick men den sista fick jag se flera gånger, en väldigt sprallig och hjärtat som alltid slagit som det ska. Trodde man aldrig kunde gråta för ett missfall men tro mig det var som att förlora vem som helst men jag hade sett hen flera gånger med huvud, armar, ben, kropp & ETT HJÄRTA.
Kommer alltid vara min OCH Jonas älskade lilla, han fick se de en gång och då kom det redan en tår av glädje men vara inte i många dagar. Vila i frid älskade NI!

Valde ändå att börja jobba idag och de gjorde jag ett rätt beslut men så fort jag såg någon gick utanför med sina barn så kom allt en tår.. kunde varit vi i mars. Önskar även att abort försvinner.. finns de som aldrig kommer kunna få barn och så finns de människor som har hjärta att döda ett liv. Läkaren tror att jag fick missfall pga av min undervikt tyvärr men kämpar vidare här i livet och tänder två ljus för er två mina älskade tvillingar ♥
Har så mycket bilder på honom men han är så bara så jävla underbar!!!

Likes

Comments

Jag vet inte var jag ska börja och sen vet jag inte hur många som läser men jag vill bara ut med det, UT. Men facebook får vänta.
Jag har varit riktigt dålig i tre månader vilket har varit de 3 värsta månaderna som äntligen är över.
Den 2 mars 2016 har jag fullt upp och kommer inte ha mycket tid till mina vänner längre men jag är världens lyckligaste och väntar barn. V. 14 nu & magen har äntligen börjat visa sig lite grann. Den här känslan man går runt och känner varje dag är obeskrivlig! MAMMA OCH PAPPA LÄNGTAR IHJÄL SIG och sen händer en till jättekul grej men det berättar jag inte riktigt än ;) Men nu vet ni varför allt är som det är. Tappat 10 kg men de stiger jag upp i snart igen, KÄMPA!

Under de tre månaderna så har man tänkt "aldrig mer igen, aldrig" var nära hundra gånger på att ta bort det och ge upp, så dålig jag mått. Finns inte på kartan.. Men nästa graviditet så ska jag väga minst 65kg så jag har något att ta från haha. (44kg nu)
Finns INGEN som kan ta hans plats! Jag älskar dig så himla mycket <3

Likes

Comments

Hallå där! Hur mår ni där ute? Själv så ska man väl inte klaga mer utan jag kämpar vidare i livet :) Sökt utbildningar osv. så hoppas jag kommer in på något men drömutbildningen får jag vänta lite med tyvärr. Jonas jobbar & jag sitter här och ska snart ta tag i livet lite o städa törpet! ;)
​Som sagt, har väldigt mycket bildbrist just nu så får bli en bild på mig mamma och min storebror :)

Likes

Comments

Blivit mycket stilla med bloggandet det senaste, får se till att ändra på det igen. Behöver skriva av mig lite ibland känner jag haha ^^ Blir även mycket bättre när jag får tillbaka min mobil från lagningen med!


Likes

Comments

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Bilden till vänster är från i Söndags när Elsa kom till mig & höger är från när vi klippte av all hennes päls. Så mycket päls & tovor från en och samma hund har jag aldrig sett, så stora tovor så hon skrek till flera gånger när vi skulle raka bort dom :( stackars Elsa, idag är hon en helt annan hund även i personligheten! Så underbar och älskad hund ❤️

Likes

Comments

Aldrig varit på sån rörlig student som i Helsingborg, studenter i varje hörn & folket ska vi inte prata om haha! Men hade en jättekul dag med väldigt tur med vädret, brände mig i facet alltid något 😁 men på väg hem nu, ska hämta en ny familjemedlem ikväll som jag bara vill ha NUNUNUNU

Likes

Comments