Heej alla goa och glada!

Ännu en helg som snart är över, det säger bara swish så är det måndag och en tuff jobbvecka framför sig igen.

Igår var det iallafall en bra dag, jag for med pappa och hans sambo till Göteborg, vi shoppade, åt god mat och fikade årtes första semla med en peeerfekt kopp kaffe 👌

avslutade kvällen med att bara chilla hemma framför filmer och serier, såååå skönt att bara vara ibland 🙂

ha det 💕

Hoppas ni ursäktar att jag bara hade bilder tagna med snap 🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

heeeeej!

Och så var det fredag igen, veckorna går så fort nu för tiden 🙈
Har börjat känna mig bättre och trots morgonvecka på jobbet (05.30-14.00) har jag känt mig hyfsat pigg vilket är ovanligt 🙂

Helgen kunde inte börja bättre, har suttit och lyssnat på p3 dokumentär och målat i min målarbok, som terapi och återhämtning för mig, älskar det! 😍
Blev ingen typisk fredagsmiddag men tänkte jag lyxar till det med lite mormor Magda, väldigt god och närproducerad glass, tillverkas här i Jönköping bara ett stenkast får där jag bor.
Den höll sina förväntningar vill jag lova 👌

Nu spenderas resten av kvällen med ett glas vin eller två i min säng framför några avsnitt teen Wolf (jaaa gammal serie men ack så beroendeframkallande) 😉

Ha det bäst 💕

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet

Heeej, jag vill bara dela med mig varför jag är lite frånvarande och kanske inte har haft så roliga inlägg de senaste dagarna.

Just nu består mina dagar av sjukdomar hit och dit. Jag har sen i början av januari varit på vårdcentralen så många gånger att jag redan är uppe i 1000:- på mitt frikort, har det inte varit för mitt knä som jag skrivit om så är det nu en jävla infektion på hakan, uppsvullna lymfkörtlar så jag har dubbelhaka delux 🙈

Äter redan en antibiotika kur sen 10 dagar tillbaka, nu kommer jag mest troligt få hoppa på en ny kur och jag känner hur min glädje och hopp för ett bra år börjar rasera. Jag är less på att vara orkeslös, sjuk, se ut som hej kom och hjälp mig och jag börjar tappa modet. Jag är stark men nu har det börja gå för långt för att jag ska orka hålla upp den fasaden och jag oroar mig för vad dom tänker och tycker på jobb eller i min närhet när jag inte är den glada och pigga tjejen längre.

Försöker hitta en mening med detta och se det positivt som både mamma och pappa försöker säga till mig, men det är jävligt svårt nu 😩

Hoppas ni har det bättre 💕

Likes

Comments

Idag åker jag till Linköping, hälsar på halvsyster och hennes nyfödda dotter 😍

Bra med lite snosa-nyfödd-bäbis energi i detta gråa tråkiga väder.

Likes

Comments

Livet

Heej och godmorgon alla fina läsare 💕

Igår var en produktiv dag, hann med att städa, tvätta, laga matlådor och bara ta det lite lugnt innan jobbet kallade.
Har inte hänt så mycket roligt i veckan men jag ser fram emot helg då jag har några olika saker att välja mellan :)

Min halvsyster, vet inte rikgit om det är rätt ord men iallafall, har nyligen fått barn så antingen bär det av dit och hälsa på dom och nykomlingen, eller om jag får med mig en jobbarkompis och hennes kusin ut i skidbacken. Annars blir det en lugn helg hemma och börja skriva på en bucketlist som jag tänkt en längre tid 😃

Jag sitter även i tankar om en ny tatuering, vill fylla hela min vänstra arm så det är lite av ett projekt att hitta något man kan tänka sig ha resten av sitt liv haha

Idag är det fredag som i sin tur innebär både fika och pizzafredag på jobbet så nu ska jag ta mig ut på en långpromenad i de småländska skogarna.

Ha en fin kväll och helg 😘💕

Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade nyss, ville sova ut och ja jäklar det fick jag visst.
Blir en inte så händelserik dag eftersom jag börjar jobba kl 14.00.

Men igår var det bilbesiktning för lilla räzern och det gick ju huur bra dom helst, trodde verkligen det skulle vara några större fel eftersom enda sen jag fick min lön denna månad har pengar bara gått upp i rök på massvis med oväntade utgifter men det var skönt att man slapp nå fel på bilen 🙂

Nu måste jag skynda skynda, hej på er 💕

Likes

Comments

Livet

Hej!

som rubriken lyder så är jag lite frånvarande för tillfället pga att jag inte har internet där jag bor och då alltså bara använder det mobila.
Det är slut för tillfället men borde kunna vara tillbaka som vanligt Imorgooon 🤗

Ha det bäst till dess 💕

Likes

Comments

Livet

Godmorgon 🙂 eller ja jag vaknade faktiskt innan 9 idag.

Skrev i ett utav mina inlägg igår att jag går på antibiotika efter jag var på vårdcentralen igår och det mina läsare är en lång men galen historia jag tänkte dela med mig av hahah.

Jag var ledig en vecka i december och då såg jag chansen att få åka hem till mina vänner o min mamma uppe i norr. Hoppade på tåget den 25e december kl 18 och hade då "bara" 16 härliga timmars resa upp.
Väl framme strax efter tio valde jag att gå hem till mamma i fullsnöstorm, oplogade trottoarer och en resväska släpandes efter mig. Vi åt frukost och catchade up lite 🙂

Sen kom stunden jag nästan längtat efter mest, att få träffa min vapendragare och allra bästa vän Sara 💕 av nån anledning när vi ses lyckas vi alltid hamna på "dejt" med varandra då alltså, tända ljus, vin, god middag bara vi två men det är så mysigt!
Och denna kväll blev inte så annorlunda, hade våran dejt och spelade lite spel men sen kom suget efter fest och vi hamnade ute på krogen med vår privatchaufför.

Detta var alltså måndagen den 26e men det var hyfsat mycket folk ändå, så pass mycket så efter inte allt för lång stund där blev jag knuffad och jag ser inte scenkanten för mörkret och allt folk, jag snubblar och faller handlöst rakt ner mot golvet.
Landar med knät precis på stålkanten och jag ställer mig sen upp med fruktansvärd smärta och blodet rinner ner för benet, såret är djupt.

Vi bestämmer oss för att åka till akuten för det kändes som något behövde göras med det. Väl där fick vi vänta en stund och sen möter jag den värsta människa jag någonsin träffat!

Sjuksköterskan säger med irriterad och less ton på rösten "den sjuke sätter sig på båren!" vilket jag då gör hon frågar vad ärendet gäller och jag pekar på mitt ben och berättar vad som hände "men herregud det där behöver bara läggas om!" får jag till svar, hon hämtar dock ändå en läkare efter att JAG har sagt det gör jätte ont och är djupt. Läkaren kommer in i rummet, undersöker såret och säger direkt "två stygn" sjuksköterskan fräser tillbaka att det behövs inte och på något sätt valde hon att istället limma.

Limma ett sår som sitter vid knäskålen där så fort jag går böjs benet?!
Det slutade med att ca 2 veckor senare har såret gått upp, börjar vara och värker mer och mer.

Igår uppsökte jag vård, fick stelkrampspruta, antibiotika och en läkare som blev fly förbannad på denna otrevliga sjuksköterska jag fick "hjälp" av.
Vissa människor borde verkligen fundera på att byta jobb om dom inte kan bete sig som folk och i detta fall inte ta order.

Såå helgen blir lugn och bara fokusera på att vila, har i skrivandets stund både yrsel och huvudvärk 😥

Ha det bra 💕

Likes

Comments

Livet

Känner att jag har så mycket som händer i mitt huvud just nu och att få skriva av sig om en dessutom viktig sak känns bra.

Jag lever och bor i nuläget inte som den typiska ungdomen, tror jag.
Valde att flytta från staden där jag bott och växt upp i större delen av mitt liv, från Boden, en liten stad 130 mil norr upp i landet ner hit till Jönköping. Många ställer frågan "varför?" vilket jag förstår men jag har egentligen inget bra svar.
Kanske ville jag fly från dåliga vanor, kanske ville jag fly från dömande blickar av folk man knappt känner, eller för att jag faktiskt bara vill lära känna mig själv i en ny miljö där man sätta på prov lite som att börja om på nytt.

Det är iallafall det bästa och värsta jag gjort i hela mitt liv, men jag uppmanar ALLA att någon gång göra det för hittills stormtrivs jag 🙂
Men det är inte så lätt som man kan tro när man väl bestämt sig för det, så var det iallafall i mitt fall. Jag hade målat upp en bild att jag skulle njuta av ensamheten, skogen, att inte ha tillgång till det normala som nu för tiden är en självklarhet, tv och internet. Nej jag har varken nåt utav det och ja jag bor ute på vischan med några få grannar som är minst 30 år äldre än mig. Men snacka om att det är en upplevelse och en lärdom.

Jag har nog aldrig fått lära känna mig själv så mycket som nu och jag börjar mer och mer förstå vad som är värt att lägga energi på och vad som faktiskt betyder något här i livet.

Ensamhet är viktigt och att kunna umgås med sig själv, sina känslor och tankar utan att få panik är ännu viktigare.

Bara en kvällstanke jag ville dela med er 💕

Likes

Comments