Hejsan alla. Får be om ursäkt för världens sämsta uppdatering men jag har inte haft ork att uppdatera bloggen alls under den här tiden som jag har varit bort. Men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera min blogg. Fast alla vet ju att man inte alltid mår bra och man har rätt till att må dåligt. Och då om man mår dåligt så kanske man inte vill blogga heller. Men jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera bloggen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså förlåt mig för dålig uppdatering. Men jag har haft fullt upp med andra saker under den tiden som jag inte har uppdaterat bloggen. Men just nu så är det inte så lång tid kvar tills skolan börjar. Just nu så håller jag på att städa mitt rum för att jag har inte städat rummet på några månader.

Likes

Comments

Hejsan alla. Idag så har det varit en ganska jobbig dag. Har varit trött hela dagen och jag har inte haft energi till att göra något idag. Så jag har mest tagit det lugnt. Men nu så ska jag sova för att jag är väldigt trött. Godnatt på er och sov gott.

Likes

Comments

Hejsan alla. Just nu så sitter jag i bilen, är påväg hem för jag och familjen har varit och handla lite saker. Köpte knappt något. Men när jag kommer hem så ska jag gå ut på en promenad med hunden.

En bild på en sak som jag köpte. Förlåt för dålig bild men bilden är från Snapchat.

Likes

Comments

Hejsan alla idag vaknade jag 16:30 och det är ganska sent. Men jag gick och sova i tid så jag kan inte förstå att jag sov så länge. Men just nu så ska jag bara se på tv och vara med min familj. Och även med hunden.


Det här är en bild på min hund ⬆️

Likes

Comments

Hejsan alla. Vaknade 14:30 idag eftersom att jag har svårt att somna så jag somnade ungefär 06:00. Kommer säkert inte göra så mycket idag. Har ätit lunch direkt när jag vaknade. Och inatt så fick jag veta en sak som var ganska jobbigt för mig och nej det är ingen som jag känner som har dött om ni undrar det. Men nu ska jag bara ta att njuta av denna lördag och jag ska försöka somna tidigare inatt om det nu kommer gå. Och ikväll ska jag nog se på någon film eftersom att jag gillar att se på filmer.

Likes

Comments

Alltså förlåt alla som har läst mina tidigare bloggar. Men jag var inte nöjd med någon av dem bloggarna. Men nu är jag nöjd med den här bloggen. Jag har ju bloggat på samma bloggplats tidigare men har haft ganska många bloggar och jag tog bort alla dem bloggarna. Men nu så ska jag inte ta bort denna blogg. Och jag kommer blogga när jag hinner efter som att jag kommer börja gymnasiet den 24 augusti. Och jag kommer att börja Barn och Fritidsprogrammet (BF) och på gymnasiet så har man ganska många läxor och prov och jag måste ju plugga. Men jag kommer att uppdatera bloggen så ofta som jag hinner.

Likes

Comments