Hei, og god ettermiddag!

I dag er det fredag, og jeg tenkte at siden denne blogger er rimelig ny kan det være greit å bli litt kjent. I den anledning har jeg rotet fram en såkalt Get to know me - tag, som inneholder 25 spørsmål. Da er det vel ingenting annet enn å sette i gang!

Har du et mellomnavn? Ja, det har jeg. Caroline er mitt mellomnavn. Og jeg er selv veldig glad i å bruke det, ettersom det gjør det mer til meg - hvis du skjønner? Men bare for å ha avklart det, ingen sier Madelene Caroline. Jeg bruker bare Madelene, men skriver alltid Madelene Caroline. Syntes det er mye finere!

Hva er favorittfaget på skolen? Jeg var veldig glad i naturfag når jeg gikk på skolen. Ut over det syntes jeg matte også er litt morsomt, når man først fikk tallforståelsen. Så har jeg vel også hatt musikk og kunst- og håndverk som favorittfag, siden vi da kunne være mer kreative, og var relativt frie fag.

Hva er favorittdrikken din? Jeg tror ikke jeg har en spesiell favorittdrikk, det går litt på rundgang. Akkurat nå har jeg veldig dilla på taffle vannet, fra rema 1000 med ferskensmak - nam!

Hva er favorittsangen din for øyeblikket? Per dags dato har jeg veldig mange favorittsanger, men I don't love you (I'm just lonely) av Junge Junge er nok den det går mest i for øyeblikket. Og jeg føler meg på en måte igjen i sangen, hvis jeg kan si det.


Hva vil du at barna dine skal hete? Jeg har alltid hatt lyst til å kalle barna mine opp etter søsknene mine, ved å bruke deres mellomnavn Nikolai og Rebecka. Men så har jeg også veldig lyst til å kalle datteren min opp etter farmoren min, Augusta. I tillegg er kunne jeg tenkt meg en datter som het Chanel. Men mye kan endres, innen den tid. Navn er jo en trend.

Er du med på noen sport? Nei, ikke for øyeblikket! Men jeg har testet ut veldig mye forskjellige og er blant annet glad i å spille fotball.

Hva er favorittboken din? Jeg skal innrømme at jeg har ikke fullført mange bøker i mitt liv. Men det var en bok jeg leste i Tenerife for noen år siden, jeg gråt når jeg var ferdig. Boken heter Den beste sommeren og er skrevet av Emilia Polbratek og hennes mor. Boken handler om deres lillesøster og datter som døde av kreft og er generelt en bok om glede, søskenkjærlighet og om å leve på lånt tid.

Hva er favorittdyret ditt? Jeg er veldig glad i dyr, og har igjennom årene hatt alt fra ørkenrotter til hest. Men favoritten er nok hund.

Hva er favorittparfymen din? Det er to favoritter i min parfymehylle. Det er Victoria Secrets Amber Romance, og en parfyme fra Zara, som jeg dessverre ikke husker navnet på.

Hva er favoritthøytiden din? For å være ærlig, har ingen spesiell høytid jeg er mer glad i.

Er du ferdig utdannet? Langt i fra. Jeg har akkurat fullfør videregående og fått generell studiekompetanse, men har planer videre om å studere jus.

Hva er favorittfargen din? Mange skulle tro at det var limegrønn, men nei. Min favorittfarge er blå - lys blå. Akkurat den fargen denne Aston Martin vanquish.

Har du vært i et annet land? Jeg har vært så heldig å fått besøke en del land, men er fortsatt veldig mange jeg mangler. Jeg har fått oppleve Orlando og New York i USA. Nord- og sør Kypros, Malta, Tyrkia og de mer nordiske landene som Tyskland, Finland, Polen og nabolandene.

Snakker du noen andre språk enn norsk? Ja, det gjør jeg faktisk. Jeg kan snakke engelsk og svensk, pluss at jeg kan noe tyrkisk, noe tysk (aldri hatt tysk på skolen), og alltid hatt interesse for fransk.

Har du noen søsken? Jeg har en storesøster, og en lillebror.

Hva er favorittbutikken din? Vanskelig, igjen ingen spesiell favoritt. Men jeg er veldig glad i Royal Design, som er en interiørbutikk som i hvert fall finnes i Gøteborg, men også en nettside.

Hva er favorittrestauranten din? Min favorittrestaurant er Vitos, og tror dette er en kjede. Men jeg er veldig glad i den som ligger på Lierskogen. Italiensk mat med kvalitet!

Liker du skole? Skole er hva du gjør det til! Først på videregående ble jeg veldig glad i å gå på skole. Jeg tok valg som gjorde skolen mer spennende, enda jeg hadde en totalt annen plan for min karriere. Noe som har visst seg å fungere kjempebra!

Hvem er din favoritt YouTube'r? I det siste er jeg blitt veldig glad i Eveline Karlsen, og Kristina Andersens videoer med sin lillebror Eirik.

Hva er favorittfilmen din? Jeg har ingen spesiell favorittfilm, men hvis det er en film jeg kan se 100 ganger så er det Cast Away. Dette er en film jeg så på tv for mange år siden, og som jeg den dag i dag er veldig glad i.

Favorittserien din? Min favorittserie er helt klart Mot i brøstet, Karl og co - som er en spin-off serie av Mot i brøstet. Så er jeg veldig glad i Hos Martin, som også er en komiserie med Nils Vogt og Sven Nordin. Hotel Cæsar, og alle serier med Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård. Så er jeg veldig glad i alle andre serier som Prison Break, Orange is the New Black osv..

Pc eller Mac? Personlig liker jeg Mac best, men bruker for øyeblikket skolepc'n ettersom mitt kjære tantebarn på 3 år har gjort alt i sin makt for å ødelegge Mac'n min.

Hvilken mobil har du? Jeg har iPhone 7, og på grunn av mine usedvanlige små hender kan jeg ikke ha pluss, uansett hvor mye jeg ønsker meg den.

Hvor høy er du? Jeg er hele 1,63 cm høy - lav eller hva du vil kalle det.

Har du noen kjæledyr? Jeg har de to søteste hundene noen sinne!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Om tolv timer er jeg og Nathalie på vei til Göteborg, og tre timer til jeg skal reise til Nathalie. Her sitter jeg, enda i pysjen og ikke gjort noe av det jeg skulle. Jeg har ikke begynt å pakke, jeg har heller ikke dusjet. Jeg skulle også vært innom leiligheten for å hente litt forskjellig, og gjort en liten handel. Men det er jo typisk meg - drøyer til siste liten!

Anyways, jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til de neste dagene! Dette blir en skikkelig jentetur, med mye shopping, god mat, og mye moro. Det er mye som skjer for tiden, så ser fram til å kunne slappe av med en god venninne. En ting er sikkert - Med Nathalie, blir det aldri kjedelig!


Jeg får begynne å reagere, så snakkes vi mest sannsynlig igjen i Göteborg.

Likes

Comments

Jeg har lenge hatt lyst til å blogge igjen, men tenkt at dette er ikke noe man gjør lenger - utenom de som startet for lenge siden og som fortsatt holder på. Jeg har litt blandede følelser rundt det å begynne å blogge, og tror det kan bli både spennende, utfordrende, skummelt, men samtidig givende. Det jeg ønsker med denne blogger er å inspirere andre, samtidig som jeg tror det kan være underholdene og gøy for meg selv.

Jeg har alltid hatt et sterkt behov for å ytre meg selv, om mine tanker om ulike emner som interesserer meg. Noe jeg har lært meg å ta utnytte av via skolebenken og alle norskoppgavene jeg har levert inn. Men nå er jeg ferdig, har ingen flere innleveringer hvor jeg kan snakke om ulike temaer eller hvordan jeg føler det. Derfor har jeg kommet til den løsningen at jeg vil blogge - igjen!

Det kommer mye spennende i vente, nå som jeg skal begynne med jusstudier og virkelig føle at jeg gjør noe stort. Dette er noe jeg ønsker å dele med ander, venner, familie og resten av verden som ønsker å følge med. Jeg vil være til inspirasjon for andre, og vise familie og venner hvor spennende hverdag jeg kommer til å få.

Likes

Comments