​Varför ska det vara så svårt att bara låta folk gå? 

När man tar sig loss och så lyckas dem trycka på dem där knapparna så man faller tillbaka.

Man sitter och är livrädd för att det ska bli samma sak ännu en gång. 

Hur kan människor ha den där förmågan att alltid höra av sig när man har det jobbigt så man är lättare att komma närmare? Har alla en inbyggd känsla vad det gäller mig är ju en bra fråga? 

Lika som att det finns dem som man alltid trodde skulle förstå men som verkligen inte fattar ett jäkla skit visar det sig när det kommer till kritan. Och jag kan ju tycka att det kanske inte är en sådan strålande idé att trycka ner någon som redan är vid det djupaste och enbart försöker hålla sig flytande. 

Samtidigt som en man trodde att man kunde prata med visar att det kunde man verkligen inte så dyker den där personen upp som verkligen sårat en så enormt mycket så man inte riktigt vågar att försöka lite på den personen igen och man vet också att en massa personer kommer döma en så det står härliga till om man skulle släppa in den personen igen. 

Men vart finns alla dem som nu ska vara mina vänner? Känner mig ganska så jäkla strandsatt och att jag verkligen inte har någon att vända mig till. Jag finns alltid där när andra mår dåligt och försöker alltid hjälpa. 

Men när jag själv mår dåligt och öppet visar att jag gör det vart finns då dem som ska finnas för mig? Ja, inte sjutton finns dem då där dem borde i alla fall. 

I don´t need part-time people in my life, I need people how are willing to be there at any time. 

Jag verkligen hatar människor som bara finns när det passar dem själva. Vad jag alltid har hört så är det ju när man verkligen behöver sina vänner som man vet vilka dem äkta vännerna är och som det är nu så vet jag då att jag inte har några. Det kan jag säga är något som känns extremt jobbigt. 

​Dock kan jag ju säga att denna personen som hörde av sig inte kommer att få en enkel väg tillbaka då det finns mycket att bevisa för att det en gång ska bli som det en gång varit. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förstår inte riktigt vad det är som händer.

Känns bara som att vi glider längre och längre bort från varandra och jag vet inte hur jag ska lösa det.

En vän anser att det är jag som måste ändra mig, hon tycker jag ställer för mycket krav. Men ska jag bara sitta här och låta det hända istället. Jag bryts ner något fruktansvärt och det verkar ju tydligen inte hjälpa att jag håller mig på min kant för det gör inte att han öppnar upp sig.

Men det är hennes lösning och jag vet inte längre vad jag ska göra. Det kanske är bättre att vi går skilda vägar om allt ändå ska vara mitt fel att det är såhär.

Det är grymt jobbigt att ha honom borta och att det sedan är såhär. Känns bara så hopplöst allt.

Likes

Comments

Jag har väldiga problem med konstiga drömmar.

Jag drömmer om att jag och min man gör slut eller att han är otrogen. Kan drömma att vi bråkar om något eller att jag bråkar med någon annan och det slutar alltid med att det är mitt fel.

Nu hör det till saken att jag när jag blir sjuk drömmer ännu mer verklighetstroget drömmar och det känns inte som att det bara är en dröm.

Det har säkert med mitt dåliga psykiska mående just nu också att göra att jag drömmer konstiga drömmar men denna var extremt jobbig och gjorde mig lite livrädd.

Drömmen handlade om att jag hade flyttat tillfälligt till mitt föräldrar hem för att min man behövde tid till att tänka igenom då det dykt upp en person från hans förflutna. I drömmen så träffades vi allihopa för någon anledning och när vi sedan skulle skiljas åt så säger jag till honom att jag älskar honom vilket han svarar att han älskar mig också men även denna andra person med så han behöver mer tid.

Det är så jobbigt för jag kan verkligen inte släppa känslan av denna dröm.


Osäkerhet är inte att leka med och drömmar som denna får mig verkligen att bli livrädd.

Likes

Comments

Jag är en person som hela mitt liv känt av spöken eller andar beroende på vad man nu vill kalla dem.


Dock har mitt dåliga mående dem senaste månaderna gjort att jag varit helt avstängd och inte känt av något alls.

Men idag kom det tillbaka med full styrka men det konstiga är att dem stänger in mig typ. Går jag utanför huset så får jag tokpanik. Det är som att dem håller mig skyddad här inne i huset men att dem inte kan skydda mig utanför det. Oroar mig mest för vad det är dem skyddar mig mot. Något stort måste det det vara igenom att dem behöver vara så många. Frågan är bara vad jag ska göra om jag bara ska vara å låta dem sköta det eller om det är meningen att jag ska agera på något sätt.

Likes

Comments

Ibland kan livet verkligen kännas helt hopplöst. Inte nog med att man dragits med en jäkla förkylning å feber i 3 veckor så har det också varit en rejäl pers psykiskt också i ett annat veckor nu. 

Dock så har jag ju haft en del tid att tänka och bestämma mig om olika saker för att jag ska må som bäst samt känna att jag faktiskt gör mitt bästa av det jag tar mig för. 

Även fast det ibland känns som att jag kanske inte bör leva med någon för att jag kan vara så hopplös att leva med. Men när man har den bästa äkta mannen man kan ha som alltid stöttar mig och låter mitt mående komma först även om det är så att det kan handla om en del drastiska åtgärder för att jag just ska må bra. 

Valen man gör i livet är endast möjligheter att utvecklas och nå nya mål. Man ska aldrig göra sådant man inte mår bra av för då gör man inte bra ifrån sig heller. 

Följ erat hjärta och sådant ni mår bra av för då kommer ni att komma väldigt långt. ​

Likes

Comments

Nu är det helg igen och jag får spendera den ensam som vanligt då min man är i Norge och jobbar sina två veckor som vanligt. 

Men mitt mående både det psykiska som inte alls är nå bra just nu på grund av en hel massa olika anledningar samt mitt fysiska med detta jäkla förkylningsvirus som jag dras med. Så är det inte alls nå roligt att behöva spendera den ensam. Jag skulle verkligen behöva tid med min man samt bästa vän, för med honom vid min sida så känns det alltid så mycket lättare. 


Man kan ju tycka att efter över 3år tillsammans bör man lärt sig leva med att han är borta 2 veckor åt gången. Men helt ärligt så kommer jag nog aldrig lära mig leva med att vara ifrån honom dessa perioder och att det kommer kännas bra och inte vara jobbigt. ​

Likes

Comments

Förstår inte att jag aldrig lär mig att folk som bara finns där när dem behöver något vad det än må vara inte är några riktiga vänner egentligen.

Att jag inte inser att jag gång på gång blir utnyttjad för att jag allt vill tro bra om alla och att jag en gång kommer att få tillbaka det jag hela tiden ger.

Hur tänker jag egentligen är ju en väldigt bra fråga, och varför ska jag ha så svårt att förstå detta som är så självklart för många andra. Jag måste lära mig att enbart göra sådant som jag själv mår bra av och sluta ställa upp på allt och alla för jag får ju aldrig något tillbaka förutom av en handfull människor.

En sak är så säkert att jag kommer aldrig gå på denna nit igen och jag tänker inte ta att man behandlar mig som skit när jag försökt vänt ut och in på mig själv för att hjälpa visa personer till att få det bättre. Jag kommer att frånsäga mig allt och jag är ganska säker på att dem kommer märka det så småningom vad jag verkligen gjort för dem men då finns det heller inget mer att hämta hos mig.

För nu är det verkligen dags att jag satsar på mitt liv och det jag vill göra med det. Allt kommer vara på mina villkor och jag kommer inte göra saker för att underlätta för andra utan bara sådant som gynnar mig själv.

Likes

Comments