Inspo för nyår

OutfitsInnehåller affiliate-länkar

1. // HÄR 2. // HÄR 3. // HÄR 4. // HÄR 5. // HÄR 6. // HÄR 7. // HÄR 8. // HÄR 9. // HÄR

Nu är jag här igen haha, fick ett önskemål att lägga in lite tips till nyår, vet att jag redan gjort det men då var det ju endast klänningar och det vill ju självklart inte alla ha.
Detta är nu mina åsikter vad jag tycker.. Jag tycker det är snyggt att vara casual och ha en snygg mörkblå/svart/röd klänning och matcha med snyggt glittrigt halsband och andra smycken. Även älskar jag toppar som den högst upp till höger, med typ svarta byxor eller en snygg svart kjol till. Byxdressar tycker jag funkar utmärkt både till nyår och andra festligheter, älskar denna jumpsuit som är med i mitten. Om man istället vill vara lite mer glittrig kan man ju ha en helglittrig klänning eller bara köra 50/50, och ha överdelen glittrig och en underdel som inte är eller tvärtom, exempel ser ni över. Även väldigt snyggt med långklänningar till nyår, den jag lag in här är det ju lite mer detaljer på vilket gör den lite festligare. Och alltid snygga skor till, OF COURSE 😉
Jag har köpt en klänning som är helsvart fast lite detaljer på den, och tänkte ha lite smycken till, kommer bilder på den senare.
Hoppas detta var till hjälp!! Godnatt💗

  • Outfits

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Så mycket fint!
nouw.com/belliblonkan
madeleneasberg
madeleneasberg,
Melan
Melan,
Så mycket fint ! 😊
nouw.com/melan
madeleneasberg
madeleneasberg,
Jaa, love it! 😊
nouw.com/madeleneasberg