En tillbakablick - 2017 (Längsta inlägget jag gjort)

Övrigt

Januari - Februari - Mars

Det som hände de tre första månaderna var att vi började året med att fira 150 dagar till studenten, 50 dagar senare firade vi även 100 dagars, det var då man började tagga till på riktigt och förstod att studenten inte var långt ifrån! Vi hade ju även gymnasiearbete och eftersom jag gick frisör hade vi att vi hade modeller som vi skulle göra olika moment på.
Jag och Rasmus var med hans familj till Stockholm och bodde på hotell, sedan var vi i Blå hallen för Rasmus mamma skulle ta en examen, så vi hade det supermys!

April - Maj - Juni

Alltså om dessa månader säger jag bara WOOOW, får på riktigt rysningar när jag tittar tillbaks på dessa bilder..
Jag gjorde min första tatuering som var till min älskade storebror.
Jag och bästavännen var i Magaluf och solade, bada och drack maaassa goda drinkar och hade det bäst. Det var även studentkryssning. Tiden gick så fort och helt plötsligt var det studentveckan, massa festande och man bara mådde bäst helt enkelt!
Den 9onde Juni var det dags, då sprang vi ner för trappan och sjöng och var så jäääkla glada. På kvällen åkte vi ju även flak med flera stopp, så jäkla rolig kväll som man aldrig kommer glömma!! ❤
Under denna månad tog jag även mitt efterlängtade körkort! Yeiiii

Juli - Augusti - September

Det roligaste dessa månader var när vi var i Rasmus familjs stuga i Härnösand och hann umgås med dem, sola, åka båt och mysa! Vi bodde på hotell i stockholm och åt god mat, men sedan jobbade jag även väldigtmycket denna tid.

Oktober - November - December

Sista månaderna på året var det mestadels jobb, Rasmus fyllde år, vi firade 3 år ihop.
Och en sak jag inte berättat är att jag även fått en tjänst på 50% på MQ!
Vi avslutade även året som vi gjort de senaste åren med en puss framför fyrverkerier. ❤


Detta inlägg vart väääldigtlångt haha, men hoppas ni orkade ta er enda ner hit för suttit med detta i väldigtmånga timmar.
Puss och kram

  • Övrigt

Gillar

Kommentarer