10 saker ni kanske inte visste om mig

Övrigt

1. Jag flyttade hemifrån för snart 1.5 år sedan.
Hade länge tankar om att flytta hemifrån tidigt i livet, så jag och min pojkvän flyttade då först till en etta för ca 1.5 år sedan, när vi hade bott där i typ ett halvår så flyttade vi till en större lägenhet, en tvåa mitt i stan som vi bor kvar i idag. Så himla mysigt att bo ensam med pojkvännen.

2. Mitt fysiska mående har påverkat mitt psykiska.
Detta är en sak jag inte gått ut med förut, så jag tänker inte berätta mycket om detta men pågrund av mycket som hänt mig så har det påverkat mitt psykiska och vissa dagar har jag inte ork till nånting förutom att bara ligga i soffan. Dessa stunder är jag extra tacksam som har min fantastiska pojkvän, som alltid finns vid min sida och orkar stå ut med mig i både bra och dåliga dagar.

3. Jag har tävlingsdansat.
Detta har jag nämnt förut, dans började jag med när jag var i 5års-åldern och det utvecklades till att jag och Linnea gick med i tävlingsgruppen. Vi tävlade både i disco och street i både singel, par och grupp. Jag var med i tävlingsgruppen i många år och slutade med detta förra året pga min astma klarade inte av det längre. Men som tur var slutade vi på topp, i högsta klassen. Det går inte en enda dag utan att jag saknar detta!!

4. Jag har väldigt svårt för att öppna upp mig för människor och visa känslor.
Detta är även en anledning till att jag inte riktigt berättar om mig själv så ofta här i bloggen. Ett exempel är när folk frågar mig "hur mår du?" så svarar jag alltid "jag mår bra" fast jag egentligen inte gör det. Jag vet inte vad detta beror på men jag kan inte riktigt visa känslor och öppna upp mig för folk även för folk jag känner.

5. Jag tar studenten i år och vet inte alls vad jag vill jobba med.
Som denna rubrik säger så tar ju jag studenten i år och är supertaggad men har absolut ingen idé vad jag vill göra efter. Men sommarjobb har jag, då kommer jag fortsätta på MQ.

6. Min dröm är att flytta utomlands.
Jag skulle tycka det skulle vara så härligt att testa flytta utomlands,. är mest taggad på USA.

7. Jag hatar och städa men...
Jag älskar att inreda, så om vi köpt nya saker till läggan tycker jag om att städa för då vet jag att jag får ta upp de nya sakerna och göra det fint!

8. Jag är jättehöjdrädd
Alltså det är faktiskt typ sjukt hur höjdrädd jag egentligen är, jag kan knappt stå på en stege.

9. Jag hoppar jämt över A-brunnar.
Detta är egentligen inget jag tror på eller något, men min kompis Tove puttade jämt bort mig när jag skulle gå på en A-brunn haha så nu har jag blivit likadan tyvärr...

10. Jag är en riktig kvälls och nattmänniska.
Detta är roligt men ändå ett helvete haha... På helger är det kul, men på vardagar när man jobbar och går i skolan så somnar jag ändå väldigt sent och kan tillexempel ställa mig och göra matlådor till dagen efter/städa och massa annat som jag aldrig orkar på dagen. Har testat tabletter för att sova bättre men inget hjälper inte. Dock så har detta blivit lite bättre än förut, för ca ett halvår sedan sov jag 3 timmar varje natt.

  • Övrigt

Gillar

Kommentarer