​Island... detta mytomspunna land. Jag har alltid haft en dröm om att få åka dit men det har varit riktigt dyrt. Det är väl det som har hindrat mig från det. För ett år sen fick vi erbjudande om en långweekend dit. Fortfarande mycket pengar, men det kändes ändå så rimligt. Vi bestämde oss för att hänga. Ångrade mig inte en ända sekund samtidigt som jag måste erkänna. Nu har jag gjort det och vet inte om jag kommer åka tillbaka. Vi bodde i Reykavik. En väldigt liten storstad egentligen. Fanns en huvudgata och det var runt den allt kretsade. Det var kallt, det var regnigt och lite deprimerande. Samtidigt så häftigt. Hur får man tanken att bo på en ö mitt ute i ingenstans och det klimatet? Förstår inte. 

Hotellet vi bodde på var iof fint och låg i början på huvudgatan. Man bara gick ut och där var man mitt i smeten. 

Maten var inte heller något jag kommer komma ihåg. Inte riktigt min stil. Däremot fanns det andra saker som var fantastiska med Island som jag återkommer till vid ett senare inlägg.  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Välkommen till mig och min nya blogg här. Vem är jag då och vad kan man hitta här? 

Jag heter Madeleine,börjar närma mig femtio och ett av mina största intressen är just resor, Och det är just det jag kommer fokusera på här i bloggen. Det tillsammans med lite upplevelser och events. Allt behöver inte vara långt bort och väldigt länge utan här kör vi när och fjärran temat. 

Jag har fyra vuxna döttrar som jag är väldigt stolt över. Är även glad över att alla har fått mitt reseintresse i varierande grad. Mest den yngsta. Då barnen var små levde jag ensam med dom och även om ekonomin var tajt ibland försökte vi alltid göra något. Tror barnen mår bättre av upplevelser än massa prylar. 

Träffade en ny man för några år sen och att vi båda hade ett starkt reseintresse förde oss samman. För fem är sen gifte vi oss och bröllopsresan gick till Mexico, Då vi hade lite olika bakgrund såg resevanorna olika ut men vi har delat med oss av våra erfarenheter och nu älskar han Marmaris lika mycket som jag gör, samt att jag fått se flera storstäder. 

Tillsammans upptäcker vi andra bitar som ingen av oss gjort. 

Jag jobbar som stödassistent på ett LSSboende. Har ett stort djurintresse och just nu bor det bara en katt hos oss. Har alltid haft en stark vilja till att hkälpa till där jag kan och nu sist som volontär på ett asylboende. Även det intresset kommer prägla mina resvanor. 


Men bloggen kommer utelsutande handla om resor, och lite tips på saker att göra i våra närområden. Det andra skriver jag om i min andra blogg www.madelena.se Likes

Comments