Godmorgon alla. Hur mås det? Lite trött här, bor ju i metropolen Göteborg och ingen kan väl undgå att läsa om vad som händer här ett par dagar. Igår flöt allt på, och hoppas naturligtvis på att det kommer bli samma sak i dag då jag ska åka. Så håll tummarna. Igår var jag på jobbet 40 minuter innan utsatt tid och hoppas inget ändrar sig till sen,

Men nu var det inte politiker jag skulle prata om utan mer kaffe. Har nämnt det ett par gånger hur mycket jag tycker om min nespressomaskin och vilket gott kaffe man får på det. Då och då kommer det upp smaker som bara finns under begränsad tid och nu har vinterkollektionen släpps. I onsdags var vi där och shoppade loss och provsmakade.

Variation confetti snowboll testade vi där. Lukten var lite sötare, och det första vi kände var en touch av vanilj för att sen övergå till en tydlig kokossmak. Mina tankar gick mer till sommarhållet, till en strand och goa drinkar än att jag fick vinterkänsla.

Variation confetti liquorice Kaffe med smak av lakrits. Min man klarar absolut inte av lakritssmaken och han kan inte se det som människoföda. Jag älskar det. Kände inte mycket lukt men smaken var ljuvlig. Lakrits och kaffe är inte den kombinationen man tänker på tillsammans och till och med jag var tveksam. Lovar, det funkar. Hon i butiken nämnde detta och vaniljglass. Tror verkligen på det.

Varitation confetti orangette. Den här smaken såg jag fram emot. Apelsin måste vara en hit. La i kapseln och en lukt av ljuvlig apelsin kom fram. Vi smakade. Vart var smaken??? Ingen av oss kunde känna något annat än just kaffe. Gick till och med bort till maskinen för att kolla om jag lagt i rätt kapsel och inte bara tänkt. Så besviken. Visst är kaffet gott, men då smaksatt är mycket dyrare så vill man att det smakar något också annars fungerar vanligt.

Nespressos smaksatta kaffe håller rent generellt en hög klass, Bra smaker och absolut ingen kemisk smak som gärna kommer fram och utav dessa så var nog lakritsen min favorit. Apelsinen var ett onödigt köp medans kokosen var helt ok.

Kram M

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
,

Det är mycket hos er nu. Kjell har en kompis som tar flyget till Göteborg i kväll och jag hörde att hon bävade lite för det, men de ska nog gå bra.
Bra med dom där kapslarna vi har en vi också men det är mest Kjell som använder den men det gör han dagligen och tycker den är toppen.
nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Tror media har förstorat upp det lite tyvärr. Var beredd på det värsta men hittills har jag klarat mig. Passerar ändå tingstadstunneln med både mötet och stora vägarbeten. nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229