Vilken morgon det blev.

Godmorgon eller något. Vilken morgon det blev, inte alls bra om ni frågar mig. 8 hade jag tid hos min Pt och var galet trött då jag skulle iväg. 10 i 8 stod jag utanför gymmet, så stressad och vad hände. Kom inte in.... Försökte och försökte men det gick inte. Tittade på kortet och vad jag såg jag då. Fel kort. och hade tagit det till återvinningscentralen istället. Stressar hem, slänger iväg ett sms till Pt och vart är kortet??? Stressen håller på att ta övertag, Hittar inte kortet. Jag vet att jag la kortet och låset till skåpet på samma ställe, men vart var kortet. Någon sa mig att titta ner och där på golvet låg det under hyllan. Pt ringer mig och undrar om jag var på väg, och med andan i halsen ramlar jag in 7 minuter för sent.

I början kändes det inte alls bra, orkade inget, och huvudet var inte alls med. Han försökte få mig att samla mig, andas och koncentrera mig. Stress är inte bra så är det bara. Jobbade mycket med teknik, och idag behövdes nog det men då det var dags att gå hem var jag mest laddad för att träna. Som det kan bli.

Sen gjorde vi en ny uppvärmningsövning som han kallade good morning och det var kanske en liten pik till just mig idag haha. Förtjänade det i och för sig

Nu hoppas jag på att resten av dagen blir bättre, trots allt.

Kram M

kramar Madde

  • 98 visningar

Gillar