Nu är man tillbaka till verkligheten och igår var det åter igen dags att ställa sig på vågen. Lite pirrigt är det då man vet att man inte följt programmet så som det var tänkt, samtidigt är man på semester så måste man kunna få njuta av allt det goda dom dagarna.

Min plan var att spara så många SP fram till vi åkte, sen skriva upp, njuta och äta. Fick nya mitt i och tänkte nog äta lite på krita där nere för att ta det hemma. Vet att det inte är det ultimata, men är man på semester så är man. Målet var också att jag skulle ligga still då jag skulle ställa mig på vågen som igår.

Hur gick det där nere då? Det där med att skriva tappade jag totalt, det måste erkännas. Flera måltider ingick redan och där kunde man inte styra över, och tappade nog lite av tänket då jag väl var där. Däremot åt jag inte mängder med godis, och glass som jag brukar göra. Några kakor för mycket blev det på rummet. Så gott med något ibland.

Frukosten var svår. Var en typisk fransk frukost med baguette och croissant med sylt, och nutella till. Smakade, men vräkte inte i mig som jag brukar göra. Åt däremot ägg till frukost varje morgon, och lite frukt.

Nästa stora bov på semestern brukar vara alkoholen. Nu är jag extremt måttlig då vi kommer till den biten, på gränsen till tråkig ( många anser nog att jag är det och vet flera som undviker mig då jag inte har problem att vara nykter ifall jag går ut) På den här resan blev det nog samma mängd alkohol på 5 dagar som jag i vanliga fall får i mig på drygt ett år. Alltså alldeles för mycket om ni frågar mig. Men även här kan man välja och är man i Frankrike väljer åtminstone jag gärna champagne. Kostar en del pengamässigt, och jag har svårt att dricka för stora mängder. Håller mig gärna till ett glas bara, och oftast är det ganska lite i glasen.

Sen kommer vi till den andra delen i det. Motion. Man är ute och går precis hela tiden, klarade betydligt mer än vad jag trodde med min fot, men med riktiga skor går det mesta. Hade ingen stegräknare på mig, men de jag umgicks med var nog uppe i drygt 15000 per dag.

Då kommer vi till det viktigaste. Hur gick det på vågen? 1 hg upp slutade den här resan på och det kan jag väl leva med eller vad tror ni? Har fått tillåtelse av coachen att åka igen då jag helt uppenbart hade en bra strategi hihi

Kram M

Gillar

Kommentarer

fannyterese
,
Låter som du hade en bra balans! Bra jobbat <3nouw.com/fannyterese
68kilo
,
Åh en som går på vv med. Kul att läsa. Jag går med på vvnouw.com/68kilo
Madelena
,
Går genast in och kikar på din blogg 😊 Behöver själv massor av inspiration. nouw.com/madelena
68kilo
,
Kommer att blogga en del om mitt mående framöver. Går trögt på VV och tappat motivationennouw.com/68kilo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229