Vi åker till Rhodos

Vår sommarsemester som jag skrev om igår kommer gå till vackra Rhodos. Det var lite av mitt andra hem under mitten på 90 talet och besökte nog det 7-8 gånger under den tiden. Trivdes så gott. Sen kom Turkiet in i bilden och framförallt Marmaris, ett ställe jag kände mig precis lika hemma på. Turkiet är bara så mycket billigare.

Vet inte om jag gör rätt som åker hit igen. Vill ju behålla minnena jag hade därifrån, vill komma ihåg de fantastiska veckorna jag hade där nere. Var ju över 2 gånger då vi varit i Turkiet, varav en gång med min man ( ända gången han besökt Rhodos) men nu blir det en hel vecka istället.

Tanken är en sol och bad semester, men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte kunna sitta still utan vill mest vara uppe och röra mig. Vill se mig omkring, och göra roliga saker mest hela tiden.

Kommer äta massa god mat, Medelhavsköket slår allt enligt mig. Besöka ett ställe jag var på tidigare ( lite stammis så att säga och fantastiska minnen ifrån)

Det är ifrån dessa resor mitt nickname Madelena kommer ifrån. Grekerna har lite svårt att säga mitt namn. Kom ni ihåg då alla skulle dansa till Macarena? Det var under den perioden jag var där mycket, och naturligtvis körde man dansen utefter varenda gata.

Tog med mamma dit en gång, och även hon älskade det. Eftersom jag hade varit där så mycket lärde man känna en hel del som jobbade där, och hon hade så kul åt alla som ropade på mig och pratade. Hon slutade räkna efter 22 st bara på en timme.

Vi hade inte varit där på 7 år ändå kände en vi pratat mycket med igen mig direkt och då bakifrån. Äter pizza, hör någon bara skrika och springa fram och där jobbade en favorit. Eftersom vi var Bobbish vänner så blev alla andra så mycket trevligare och blev bjuda på lite efter maten.

Listan kan göras lång, men nu åker jag dit och försöker göra det utan förväntningar. Är iaf 15 år sen jag tillbringade en hel vecka där så det kommer bli mycket nytt för mig.

Kram M

kramar Madde

  • 439 visningar

Gillar