Veckans måndagslista

Dags igen för att summera ihop veckan som gått. Vart tog den veckan vägen egentligen?

Veckans bästa. Middagen i lördags. Upprepning sen förra veckan men nu med andra vänner och den här gången åt vi restaurang.

Veckans godaste Måste nog säga cappuccinon igår. Borde sagt utemiddagen, men den stack inte ut så mycket. Det gjorde däremot drycken igår.

Veckans mest lästa Det blev tipset på linssoppa jag delade mig utav i fredags. Recept verkar alltid gå hem känns det som.

Veckans tips. Tänkte Den här gången får det bli ett tips på en serie. Passar väl bra då det börjar bli mörkare ute och man gärna kurar ihop sig i soffan hemma? Har ni sett clickbait? Om inte gör det. Åtta avsnitt där man får följa olika personer hela tiden. Spänning från början till slut. Själv fick jag tipset av Elina

Veckans jobbigaste Att min semester är slut. För första gången är jag inte alls redo att åka tillbaka till jobbet igen. Antagligen var jag mer trött än vad jag någonsin trodde att jag var, och allt kom då jag inte behövde gå till jobbet på fyra veckor. Men vi får väl se hur det blir nu när jag är tillbaka.

Det var allt för den här veckan, men det kommer en ny sammanställning nästa måndag.

kramar Madde

Gillar

Kommentarer