Veckans fem positiva

Söndag igen, och klart vi ska summera veckans fem positiva. Det är så otroligt viktigt tycker jag, speciellt med allt negativa som händer runt omkring oss.

1 Jag kostade på mig en massage. Så galet ont som jag hade, och ju ondare jag fick, ju mer spände jag mig. Blev en ond cirkel, så i fredags fick jag en 30 minuters massage på rygg och axlar, Så ont det gjorde, men vad gott det kommer göra.

2 Tog tag i detta med vikten igen. Ja det är dags att ta tjuren vid hornen, och göra något åt min hälsa. Nu är det dags att sluta skylla på allt runt omkring mig och faktiskt göra, Började om i fredags och hittills har jag skött mig exemplariskt. Min man har redan lyckats gå ner 15 kilo, och varför ska jag vara sämre? Nä, nu kör vi.

3 Fick två dagar ensam här hemma. Som jag längtat alltså. Så skönt. Inte för att jag inte vill umgås med min man, men måste få lite egentid. Blir totalt galen annars. I vanliga fall sitter jag helt tyst i soffan då min man sitter i möten i köket. Restriktionerna gör att jag inte kan röra mig så fritt jag vill ute i samhället. Visst går jag promenader, och visst blir det en hel del fika tyvärr, men att få friheten att röra mig hemma är så mycket värt.

4 Vädret måste jag väl återkomma till. Man lever upp då solen tittar fram, Det gör helt klart något med oss människor, och vi får krypa ut ur våra mörka hem. Älskar verkligen detta.

5 Min bloggutmaning 100 frågor på 10 dagar. Vem trodde jag skulle få den responsen? Så mycket positiva kommentarer, och så många som hakade på. Flera jag inte visste läste min blogg osv. Det värmer så i mitt hjärta.

Detta var mina fem positiva den här veckan och tack @minasvarld för inspirationen.

kramar Madde

  • 79 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Massage är ju så skönt att få speciellt när man har ont 😊 skulle behöva massage jag med. Ja vikten måste jag med ta tag i 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
corkystyle
corkystyle,

Skönt med en massage. Vad kul att du fick sådan positiv respons på utmaningen och du är så värd det! Själv har jag behövt vila från promenad idag då mitt ena knä gjorde ont.

nouw.com/corkystyle
Marie,

Heja dig härligt att du känner du vill ta tag i det igen och bra jobbat av din man att han gått ner 15 kg, klart du också kan lyckas

sweetwordsbymirre.com