Jag har verkligen varit så dålig på att hylla andra bloggare som jag hade en tanke på att göra. Många ordnar"tävlingar" om vem som ska bli det, men riktigt så jobbar inte jag. Jag kommer hylla bloggare som jag anser är trevliga, aktiva, besöker andra, svarar på kommentarer osv. Samtidigt ska jag gilla att besöka själva bloggen också. Flera här ute är lite ego om du frågar mig, handlar om att själv få följare, många besök osv, men struntar lite i ge tillbaka. För mig är det minst lika viktigt.

Så idag hyllar jag @chawah lite extra . En kvinna som är en relativt ny bekantskap här i cybervärlden. Någon som hittade in hos mig, och som jag upplever att jag fått rätt bra kontakt med. Är ofta runt på olika bloggar, skriver ofta en liten hälsning och svarar i princip alltid på kommentarer. Sådant uppskattar vi väl?

Till det upplever jag henne som rolig, rätt rapp och liknande humor som jag har. In och kika hos henne, lämna ett litet avtryck och ni kommer få mycket igen.

Finns det någon ni vill hylla lite extra? Någon ni sprider massa glädje och medmänsklighet här? Någon blogg jag inte ska missa? Tipsa mig gärna

Kram M

Gillar

Kommentarer

prinsessapavift
,
Bra val! Chawah är en härlig och livsbejakande blogg att läsa ❤️nouw.com/prinsessapavift
Madelena
,
Tycker jag med, och upplever att kvinnan bakom är lika härlig.nouw.com/madelena
lottashullerombuller
,
Så fint av dig, jag gillar också @chawah.nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Hon är superhärlg tycker jag 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229