Världens klumpigaste.

God morgon.

Vad gott jag fick sovit i natt. Så mycket svalare och det här passar mig så mycket bättre. De där tropiska nätterna är ingen hit så är det bara.

Men nu var det något annat jag skulle skriva om. Jag är så otroligt klumpig så jag skäms.

Min senaste telefon kunde inte jag hålla i. Den bara flög ur händerna gång på gång och det tog bara ett halvår innan skärmen var helt spräckt. Tänkte laga den, men det var nästan lika dyrt som hela telefonen. Var för snål för det. Resultatet av det blev ju att den blev extremt ömtålig.

I söndags då vi var på matchen skulle jag gå på toaletten, hade telefonen i bakfickan något som jag hade glömt av totalt. Drar upp kjolen, och plopp, där låg telefonen och simmade i toastolen. SUCK säger jag bara. Kan väl säga att den inte blev sig själv efter det.

Jag inte har ett behov av dyra mobiler av senaste modell. Tycker bara det är galet att köpa en telefon för långt över 10 000 kr som inte håller mer än två år ungefär. Jag har aldrig varit mycket för prylar, utan det är minnen jag samlar på istället.

Först skulle jag låna min mans gamla, men vi fick inte det att fungera. Hans gamla saker låg bakom och spökade. Pratade med dottern och skulle låna hennes gamla och samma sak där. Kunde t.ex inte ta emot SMS vilket kändes som en sådan där basic sak som bara ska fungera. Även om jag inte vill ha värstingmodellerna så använder jag telefonen till bankärenden, reseapp, sociala medier och pokémon. ( så vill ni ha en ny aktiv vän är min kod 4954 3870 4277)

Helst ville jag ha huevei igen, men vad jag förstod det som skulle den stoppas i Sverige ganska så snart. Kändes sådär att köpa en sådan då.

Max 2000 ville jag lägga ( tja då jag byter minst en gång om året för att jag är så klumpig räcker den summan) så föll valet på en samsung A 12. Kan ju inte alls de olika modellerna, och har bara hört talas om S serien tidigare. Får se vad detta blir för något. Tidigare har jag inte gillat samsung, men har inga förväntningar på det.

Nu ska ni se att jag inte kommer vara nöjd med den och sen kommer den hålla i evigheter, och jag byter inte telefon förrän den inte funkar längre. Sådan är jag.

Hur som helst så fick jag ett bra bemötande trots att det kom in en förvirrad tant och sådant uppskattas, och det är till de ställena man återkommer.

kramar Madde

Gillar