Godmorgon alla. Hur mår ni? Dagarna går i ett för mig men nu får jag tid att sätta mig. Tänkte ta upp ett lite känsligt ämne, och jag kommer med all säkerhet få en hel del mothugg. Detta med jämställdhet, och vad vi tycker om kvinnor som sticker ut. Tänker utgå lite ifrån Idol och fredagsfinalerna och framförallt den sista då just Vanja röstades ut. Tror vi alla kan vara överens om att hon inte var den som presterade minst bra. Tycker alla som kommit så här långt är grymma, och vill därför inte skriva att någon är dålig.

Tror vi alla var lite i chock då hon fick lämna och kommentaren hemma var direkt att hon åkte för att hon är tjej, udda och kaxig. Hon faller utanför mallen. Nu är det ju så att vi har två stycken i årets final som sticker ut på det sättet. Maximiliam är ju precis lika udda. Även han älskar vi. Han behövs i idol. Sen är Vanja mycket duktigare, Så varför åkte hon? Och vilka är det som röstar mest i idol? Hittar ingen statistik på det, men skulle gissa på att merparten är just tjejer, Så varför accepterar vi udda män, men inte udda kvinnor?

Hur tänker ni andra? Tycker ni att Vanja var den som presterade sämst, eller kan det ha berott på hennes kaxiga attityd?

Kram M


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
,
Jag följer tyvärr inte Idol detta år 😊nouw.com/sofialissmyr
Madelena
,
Då är det inte lätt att svara 😊 nouw.com/madelena
FrökenRödlök
,
Jag kikar inte på idol över huvudtaget så kan inte uttala mig kring henne eller någon av de andra men jag ser vad du svarade VIktor om "en "söt" kille som absolut inte kan sjunga". det ligger ju mest i betraktarens öron isåfall, dina. Du tycker inte att han sjunger bra men med tanke på att han får vara kvar tyder ju på att andra faktiskt gillar honom =)nouw.com/frökenrödlök
Madelena
,
Om det bara var så 😊 Det tråkiga är att man ser ett mönster i det, och har varit så i flera år. nouw.com/madelena
FrökenRödlök
,
Svar: Det tyder ju bara på att du gillar helt andra än vad andra gör i idol =)nouw.com/frökenrödlök
IP: 82.99.3.229