Vardagslyx

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon alla. Välkommen till en ny dag. Snart är det alla hjärtans dag och tänkte visa lite vad jag önskar mig då och kanske något min man gärna vill ha. Vi älskar verkligen rituals produkter och nästan det ända vi använder till vår kroppsvård. Luktar så gott, helt ok i pris och vi har turen att bo nära butiken. Så trevlig personal som tar sig tid för oss, bjuder på en kopp the då vi kommer och alltid är proffsiga. Hela konceptet passar min livsstil

Gillar allt där men är väldigt förtjust i deras sakura serie. Den luktar ljuvligt, men har även testat ayurveda serien som jag också tycker så mycket om.

Förra julen fick han ett rakset därifrån med blandannat en scrub. Var tveksam till att han skulle använda den, men älskar den bara. Som han säger så gör det så mycket för rakningen då huden blir förberedd.

Själv föredrar jag alltid att gå till deras egna butiker för att handla, men dom finns inte alltid nära, men många andra säljer deras produkter såsom Åhlens eller min andra favoritbutik då det kommer till E handel ( även om vi har fysisk butik nära )Lyko.

Nu måste jag snabba mig då jag börjar jobbet om en timme,

Kram M

kramar Madde

  • 349 visningar

Gillar