Veckan innan jag åkte började jag med Viktväktarna igen. Inte så smart tänker säkert många. Helt rätt tid tänker jag. Räknar inte med att gå ner i vikt, men tänker att hade jag inte börjat hade jag nog ätit betydligt mer och betydligt onyttigare än vad jag gör nu. Mer alkohol, mer sött, och onyttigare rent generellt. Det bästa är att det går så enkelt att äta bra här då maten är riktigt bra. Har valt fisk vid de två huvudrätterna jag ätit, och frukostbuffén är otroligt bra. En liten fralla, mycket frukt och grönt.

Hittar inte mycket feta gräddsåser, inte pommes överallt och portionerna består till stor del av protein, dvs rejält med som jag valt fisk. Lite mindre av potatisen och en rejäl portion med sallad. Alltid mycket mat, så man behöver aldrig gå hungrig dvd suget på kakor, glass eller dricka uteblir.

Prismässigt, vad kostar det då? Ca 11-15 euro för en rejäl portion med 2-3 bitar fisk eller kött. Jag kan inte tycks det är dyrt, och vi upplever att det är råvarorna som håller hög klass så man behöver inte dränka det i fett för att få en bra smakupplevelse.

Hur som helst ska det bli kul att få ställa sig på vågen då man kommer hem för att se vart jag hamnar någonstans.

Motion då? Har ju min stegräknare på mig och de där 10 000 stegen är väldigt lätt att få till. Vi är i rörelse största delen av dagen, vilket är så skönt.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229