Välkommen måndag

Godmorgon finingar, jag är tillbaka :-) Ett litet uppehåll då det som kallas livet kom emellan. Ni vet ju hur det kan vara. Har jobbar, ätit sovit och skitit ungefär hihi.

I fredags ställde jag mig på vågen igen, och det var en sådan dag då jag försökte hitta allt för att inte gå dit. Magen och jag var inte överens, och jag försökte hitta varenda ursäkt för att inte åka dit. Visste att jag ätit fel, och det blir så då jag jobbar konstigt, och inte hinner hem mellan de olika sakerna. Hur som helst så stod jag där och diskuterade med mig själv, och vid 11 så stod jag på vågen. I min värld så trodde jag på ett kilo. Hörde bara 1* upp, och coachen fick vid flera tillfällen påpeka att det var 1 hg, inte 1 kilo. Fattar ni att jag var nöjd eller? Tur jag gick dit annars hade jag inte klarat det den här veckan heller. Nu hoppas jag på ett minus inför nästa vecka.

Jobbade i helgen, och igår då jag vaknade var hela bilen vit, Fick sopa bort allt. och att köra på snömodd är inte det roligaste. Trots allt var det värst då jag kom hem. Höll knappt på att ta mig upp för en liten backe då det bara gled. Nu i morse då jag vaknade var det verkligen vitt. Tycker det är så vackert, älskar verkligen snön och här i Götet är det en sällsynt vara. Kan snöa, och en eller två dagar senare så är det bara slaskigt igen. Och visst är detta bättre? Blir så mycket ljusare direkt.

Hur ser er vecka ut då? Tänkte köra på det där temat all in.. eller rätt in i kaklet eller något. Idag blir det middagsdejt med en väninna. Torsdag masterclass i nespressobutiken, Testa, och få höra historien bakom deras senaste kaffe. Sådant gillar jag, Smakar det gott kanske det får följa med hem. I helgen har jag uppbokat varenda dag. Vad sägs om 2 årskalas för min äldsta prinsessa? Ola Salo på rondo och till sist ska jag och dottern vara publik på bingolotto. Förhoppningsvis ska jag hinna kika in hos er också. För visst är det lustigt att då inget händer och man inte har något att skriva om har man all tid i världen, och då det finns mycket att berätta för er så hinner jag inte sätta mig och kika in?

Kram M

Gillar

Kommentarer

Johanna
Johanna,
Ibland kommer livet mellan och då finns ingen tid för blogg.. Då blir det som du skriver jobb, sova skita typ 😊momentsbyjohanna.blogg.se
Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström,
så mycket snö ni har det, här finns ingen snö alls här inte 😃
Woow så grymt bra jobbat av dig, + 1 hg är ju riktigt jäkla bra alltså 😃 😃 😃
www.mrskjellstrom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229