Vilket väder vi fick. Känns verkligen som vår i luften nu och genast mår man så mycket bättre eller vad tycker ni?

Själv vaknade jag med världens ångest i morse, men tog tjuren vid hornen och mötte det som var riktigt tufft. Det slutade med att allt blev så bra, och nu känner jag mig stolt istället.

Vad var det som gjorde att jag fick den känslan just idag då? Jo, det var dags att ta mig ner till mötet, på viktväktarna och ställa mig på den där vågen. I vanliga fall tycker jag det är riktigt kul och gillar att få bevis för att jag gjort ett bra arbete med min utmaning. Idag kände jag att jag inte hade varit så duktig och ville inte misslyckas det första jag gjorde då jag tagit tag i vikten ännu en gång.

I onsdags kände jag mig jätteduktig ända tills jag kom till jobbet. Kände att jag hade läget under kontroll och att jag kommer fixa det här på ett ypperligt sätt. Hann inte mer än in förrän jag ser en stor och nu talar vi om gigantisk skål med påskgodis som min sjukskrivna chef tyckte att vi behövde som uppmuntran nu under påsken. Hade det varit för ett år sen hade jag tyckt att det var jättegulligt. I onsdags tyckte jag det inte. Tänkte ta 1 bit för det kan jag väl unna mig? Viktigt att kunna leva ungefär som vanligt och det är ju ändå påsk. Nu blev det inte bara 1 utan ganska många till och ångesten tog överhand. I går mådde jag inte bra. Vissa straffar Gud direkt. Hade så ont i magen och fick väl vad jag förtjänade typ.

På eftermiddagen skulle vi ha AW med jobbet och jag lovar er, Jag hade en plan, och en väldigt bra plan. Inte massa öl och hamburgare här inte. Ett glas rött och en charkbricka tänkte jag. Den brukar vara bättre än massa pommes. Nu råkade det bli så att vi träffades på en bar innan för något att dricka. Tog ett glas cava vilket kändes helt ok trots allt. Älskar bubbel, och sen blev det ett glas till innan vi kommer iväg på quizen. Där åt jag iof min charkbricka och vi var 3 som delade på en flaska vin. Kunde ju gjort sämre val så jag är ganska nöjd trots allt.

I morse då jag vaknade kände jag mig så otroligt svullen och ställde mig på vågen hemma för att förbereda mig mentalt. 2 kilo upp sen onsdags. Ville bara gå och lägga mig, och aldrig mer åka till ett möte igen, men nu har jag betalt i 3 månader och vill inte kasta bort dom pengarna så jag tvingade mig ut. Skämdes då jag skulle ställa mig på vågen. Vågar inte titta, men var tvungen då min coach säger. Du har gått ner 1 kilo!!!!!!!

Grejen är att hade jag inte gått dit hade jag ätit massa skit idag, men nu känner jag mig så peppad igen att fortsätta så tar nya tag igen och hoppas på ett minst lika bra resultat till nästa vecka och då utan massa onödigt som inte ens är gott.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
,
Madelena
,
Detsamma 😊 nouw.com/madelena
Julialinneaj
,
bra att du tog dig dit! kör på! 🙌🏼 och hlad påsk på dig!🙌🐥 testa baka mitt hemmagjorda godis som jag tipsat om😍 utan gluten och socker nouw.com/julialinneaj
Madelena
,
Det är så viktigt att göra det, annars hade hela påsken varit körd för mig 😊 Ska gå in och kika nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229