Vägdag, och fredagsmys

Fredag igen och återigen var det dags att ställa sig på vågen framför coachen. Den här veckan hade jag gjort allt rätt, så det kändes riktigt kul att kliva upp på den.. Annat var det förra veckan. Vilken ångest, men det gick ju bra trots allt. Den här veckan blev jag riktigt nöjd i alla fall. Minus 1,1 kilo, nådde mina 5 % och snart lämnar jag 90 talet bakom mig. Som jag längtar.

På dagens möte pratades det mycket om vikten av att röra på sig, och vilka hälsovinster man kan göra med det. Egentligen är väl inte det främmande för någon, men ibland måste man bara få uppleva det själv. Generellt är vi svenskar alldeles för stillasittande och det gäller att man är aktiv varje dag. Man ska absolut inte underskatta den där promenaden, att cykla till jobbet och allt det andra man gör utan att tänka på det.

Däremot har jag en riktigt stor utmaning framför mig nu. Parisresan, Så svårt att styra maten då det mesta ingår. Vet även att det ingår rätt så mycket vin på de där resorna och det gäller verkligen att försöka hitta en balans i det. Vill ju inte gå upp allt jag gått ner på den här weekenden.

Naturligtvis har jag en plan. Först räknar jag inte med att gå ner i vikt under de här två veckorna. till jag ska väga mig nästa gång. Jag är nöjd om jag står på samma som idag. Jag kommer spara in på SP fram till jag åker på onsdag, Kommer äta hemma innan, blir en kaffe och en frukt på flygplatsen. På plats får jag verkligen tänka till och det kommer nog bli mycket 0 pointsmat vid de tillfällena jag kan styra. Sen kommer alla bonuspoints åka, det räknar jag allt med. Får ju ett nytt gäng på fredag och mitt i resan. Kan inte bli bättre eller hur? Borde ju fungera eller hur? Gäller bara att tänka till med drycken då maten oftast är ok.

Idag är jag ensam hemma, då min man är ute och roar sig för en gång skull. Det är han väl värd eller? Jag unnade mig en stor skål med popcorn och då jag hade massa över så kunde jag kosta på mig detta eller hur?

Kram M

kramar Madde

  • 336 visningar

Gillar

Kommentarer

Chawah
Chawah,
Så toppen bra att du planerar maten och vet hur du ska göra på resan!👍👏 Jag tycker du är jätte duktig!😊Heja dej!💖
Klart man måste låta mannen få roa sej på egen hand!😁
nouw.com/chawah
Madelena
Madelena,
Nu ska jag bara genomföra det oxå 😁😁😁
nouw.com/madelena