Vad önskar du dig i 1 års present

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon alla. Här sitter jag med mitt kaffe medans herrn fortfarande sover. Älskar verkligen den här tiden på dagen då det är helt tyst och jag kan sitta framför datorn en stund. Kvalitétid heter det visst.

Vad tiden går fort, jag hinner inte med längre och om någon vecka blir mitt äldsta barnbarn ett år. Det var ju inte längesen vi satt här och väntade på att sessan skulle titta ut, och nu är hon stora damen.

Vi är redan bjudna på hennes första kalas, och måste bara hitta en passande present. Då dom köpte hus för ett kort tag sen och har galet mycket plats tänker jag mig i första hand en uteleksak, typ gunga eller rutschkana. Titta bara på de två översta. Hur fina är inte dom? Tyvärr lite över vad jag tänkt köpa för, men ändå.

En egen liten sandlåda kanske? Då måste man ha leksaker till det, eller så fortsätter vi att göra fint hemma och då behövs ett alldeles eget köksbord.

Finns mycket fint och man önskar att man kunde köpa så mycket mer, men så är det ju tyvärr inte. Däremot har jag hittat mycket fint på lekmer och kommer med all säkerhet beställa en del saker därifrån

Kram M

kramar Madde

  • 81 visningar

Gillar