Hello alla. Hur mås det? Idag var vädret lite sämre så då passar det bra att jobba över lite extra eller hur?
Idag tänkte jag kolla lite vad ni tror om mig, eller kanske vilken bild ni har av mig. Kan ju vara lite kul tänker jag, och framförallt att se era svar. Tänk till nu och motivera varför ni tror det också. Ser verkligen fram emot att läsa era svar.

1 Ni alla vet ju att jag älskar glass, och skulle aldrig kunna leva upp till ett glassförbud. Tar alla chanser till god glass, och då jag sätter igång finns inget stopp. För ca 10 år sen då jag var i Turkiet hade dom en glassätartävling på hotellet. Vem fick i sig 2 liter glass fortast. Inte fullt ut lätt men jag tog hem det. Måste jag säga att det tog några veckor innan jag åt glass igen?

2 Jag har ju tränat till och från i flera år. Just nu är det mer åt frånhållet. För ca 20 år sen körde jag mycket bodypump,och på ett pass spelade dom in reklamfilm för gymmet. Skulle ta lite från varje pass. Då jag inte är så duktig stod jag längst bak, men då jag såg den färdiga filmen så är det flera sekunders närbild på mig ensam som kör.

3 Ni vet ju att jag är förvirrad, men vissa saker är värre än något annat. Detta var också långt innan GPS och vi använde kartor. Skulle vittna i en rättegång, och lyckades köra till fel stad. Ni fattar ju. Man får inte komma försent, men som tur är så är jag alltid i tid då jag vet hur jag funkar så jag hann precis. Rusar in i samma sekund som dom ropar upp mitt namn. Lite pinsamt då man är högröd i ansiktet och flåsar för fullt, men det gick bra ändå

Så vad tror ni? Vilket av påståendena är det som är sant?
Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
,
hmm åh vilken kul grej jag tror det är 2 eller 3 hmm näe jag tror det är numer 2 bara för jag tror du hållt på med träning på ett eller annat sätt länge 😊 <3 nouw.com/jessicaburman
Madelena
,
Tack fina 😊 nouw.com/madelena
Amandizan
,
Min spontana känsla skulle säga glass men jag har en känsla som säger att det är 2 så vi kör på denouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229