Veckans utmaning tycker jag var lite klurig. Svårt att ta på exakt, men kanske kan svara på några saker som är bloggrelaterat trots allt.

Allt kanske inte har hänt för att jag bloggar, men hade jag inte gjort det hade jag nog inte läst alla bloggar jag gör heller.

Det första jag tänker på är alla goa vänner jag fått. Några jag träffat via resorna jag gjort träffar jag regelbundet och fikar med, går på hockey, events och spa med. Vad hade jag gjort utan er?

Bloggen kan vara en bra början då man träffar någon. Var på en bokrelease för ett litet tag sen. En av mina favoritbloggare var där också, och visst är "jag läser din blogg" en bra början. Glad att få träffa dig om du läser det ;-)

Många använder sin blogg som ventil/ terapi. Gjorde nog det i början. Hjälper att få skriva av sig. Inget är rätt eller fel. Tycker jag inte om att läsa så gör jag inte det, men aldrig att jag skulle lägga ner energi på att störa mig. Det är väl nackdelen då man skriver så offentligt. Alltid folk med åsikter, och oftast skriver man i affekt då man är arg.

I det stora hela. Mitt liv har blivit mer positivt pga bloggen, och det handlar om småsaker, om nya vänner och allt det roliga man får vara med om. Det är väl inte så illa eller?

#NouwAutumnChallenge

Kram M


Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
,
Jag håller verkligen med dig om att livet blivit mer positivt sedan bloggen kom in. Dels är det en bra plats att ventilera är det behövs, men framförallt har jag blivit mycket bättre på att lägga märke till de små, positiva, händelserna i livet när jag har någonstans att berätta om dem. nouw.com/annaskarblom
prinsessapavift
,
Ja, visst är det härligt med alla fina bloggvänner! 😊💕nouw.com/prinsessapavift
Madelena
,
Man har träffat så många som man aldrig skulle träffa annars. så häftigt tycker jag,nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229