Godmorgon alla. Känns som om jag bara är inne varannan dag hos er nu för tiden Igår gick hela dagen igen, och hann inte mer än kliva ur sängen innan det var dags att åka till den det där varuhuset alla pratar om mitt ute i ingenstans.

Japp, jag älskar verkligen att åka till Ullared och Gekås, men de sista gångerna har jag inte haft den tiden jag behövt då jag alltid har haft fler med mig som inte riktigt tycker lika mycket om det sig mig, och även haft listor från andra vad jag ska titta efter.

Av någon konstig anledning hamnar jag alltid vid leksakerna nu för tiden. Någon som kan förklara varför??? Det absolut viktigaste av allt. Började handla lite julklappar, och det är verkligen så mycket billigare än hemma för exakt samma sak. Passade då på att handla med mig, för jag har en del som ska ha. Så skönt att slippa stå i sista sekunden och förhasta sig då jag köper något.

I år hade jag en tanke, pratade med mitt äldsta barnbarn och hennes mamma. Högst upp på önskelistan stod precis det jag hade planerat. Hur bra är inte det då? Hon kommer bli lätt att handla till, då vi har likadan smak, och det jag köpt alltid har varit populärt. Så kul.

Av någon konstig anledning blev det inte lika mycket till mig, men vad gör det? Behövde inget speciellt så då ska man ju inte handla heller. Gekås står kvar. och så långt emellan är det trots allt inte.

Har ni något ni alltid handlar då ni är där? Något ni inte kan vara utan?

'Tog även vägen förbi svärföräldrarna då vi var där, och åt middag. Så gott, men vad trötta vi var då vi kom hem. Jag bara stupade.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Ariella
,
Var där oftare när jag bodde närmare. Ja det har en förmåga att bli mer till barn och barnbarn än till sig själv. nouw.com/ariella
Madelena
,
Allt är så billigt där så visst blir det att man handlar en del. nouw.com/madelena
StenhagenBettan
,
Har gjort till min grej, att jag aldrig ska åkar ditnouw.com/stenhagenbettan
Madelena
,
:-) 😊 Gekås var min räddning då jag levde ensam med barn 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229