Godmorgon alla. Hur mår ni? Jag är totalt slut fortfarande. Efter att jag gick av mitt jourpass igår hämtade jag upp två av mina döttrar för en tur till allas stora shoppingparadis Gekås. Tyvärr var det inte bara vi som tyckte det var en smart idé att handla julklappar i god tid utan halva västsverige kände att just på läslovet ( heter visst så nu) så ska vi slösa pengar. Först höll vi inte på att komma hitta parkering. Det finns galet mycket parkeringar, men inga lediga. Efter ca 20 minuters letande hittade vi en och lyckan var total. Däremot lyckas varuhuset svälja rejält mycket folk och visst märkte vi att det var fullt, men inte hysteriskt fullt.

Fick trots allt handlat det mesta jag skulle ha, men då en stor del var julklappar, och vill ju inte visa mina prinsessor det jag köpt åt dom ( tja mormors dockor är så duktiga så jag utgår från att dom läser bloggen trots att ingen fyllt året ännu haha) Det jag kan visa är det jag köpte åt oss i alla fall. Det blev en radio/cd spelare. Det här pinsamt, men vi äger ingen och har inte gjort på väldigt länge. Satt just och prata om att vi behöver en radio, det är där informationen kommer ut ifall något händer, och måste ha något som går på batterier ifall strömmen går. Sen behöver jag en cd för mina mediyoga.

Köpte engångsglöggmuggar (vilket konstigt ord) till vårt glöggmingel. Tänkte köpa ett gäng riktiga muggar till, men vart ska jag ha plats för dom? Detta blir nog bäst trots allt.

Resten jag köpte var presenter och julklappar och det kan jag ju inte visa just nu. Däremot är Gekås bara bäst på att köpa leksaker på. Det är riktiga märkesgrejer, sådant jag skulle köpt i andra affärer, och det är mycket billigare än på fina gatan i stan. Då är det allt värt att köa lite då man ska ha mycket.

Sen är det en viss tjusning kan jag tycka med att åka till Ullared. Mycket folk, trångt, stressigt. Men antingen hatar man eller så älskar man det. Det senaste får man nog inte prata om högt men jag tillhör dom.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Varganess
,
Kan tänka mig att det var fullt där nu, det brukar det ju vara "vanliga" dagar också har jag förstått som, haha? :p Jag är garanterat en av dem som inte riktigt klarar av såna ställen som Gekås, bara varit där en gång och aldrig igen :p nouw.com/varganess
Madelena
,
Kan variera väldigt mycket. 😊 men höstlov och många handlar inför julen. nouw.com/madelena
eswensson
,
åh så kul med Ullared!! Vill också dit 😍😃 nouw.com/eswensson
Madelena
,
Blir ju fattig av att åka dit, men så kul. nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229