​Godmorgon alla. Ni som följer mig här vet säkert att jag återigen försöker mig på detta med viktväktarna, då vartenda kilo jag gick ner 2014 är tillbaka, Först hade jag så svårt att se mig normalviktig då jag väl gått ner, men nu är det lite svårt att se att jag har blivit en tjockis igen. Tar tid att förändra sin kroppsbild. 

Sen är det otroligt jobbigt att lägga upp just sådana här bilder för allt ska väl vara så snyggt och fint på de sociala medierna eller hur? inte får man skriva om att man misslyckats? Jag fick så otroligt mycket positiv feedback sist, och ibland känns det som om man svikit alla som stöttade då. Visst är det en konstig tanke egentligen? 

Samtidigt, en bild ljuger inte, och visst är det roligare att se så här tydliga tecken på förändring? Det är då man ser vad man lyckats med och om man har en förebild är det så mycket lättare att se vad man åstadkommit. 

För trots allt är vikten bara en siffra på vågen, och visst är spegeln och hur kläder sitter men framförallt hur man mår betydligt viktigare? 

Nu hoppas jag att jag snart kan få visa er nästa bild med 10 kilo mindre utav mig på. 

Kram M 

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
,
håller med om det där med vågen. Jag använder våg ibland, men det viktiga är ju ändå hur man ser på sig själv och känner sig. Kämpa på, du fixar det!nouw.com/livetsomemelie
Madelena
,
Är tyvärr beroende av vågen, men vet också hur lurad man blir av dennouw.com/madelena
Jeanette
Jeanette ,
Det viktigaste är att se förändringen på kläder och i spegeln och inte på vågen. Hejar på dig och lovar att stötta. Jag behöver också ta tag i det där nu när vi är hemma efter Dublin.
Madelena
,
Men visst är det så. Vågen är bara ett av flera redskap att se förändringen på. Det andra säger betydligt mer tillsammans med fettmätningar, nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229