Måndag.. Ny vecka, nya möjligheter eller vad är det som säger? Förra måndagen skaffade jag gymkort igen och ibland behövs det där lilla bytet för att man ska ta sig i kragen och ta sig ut. 4 pass har jag hunnit med under veckan, 2 lugna yogapass för min själ, och för min otroligt stela kropp. 2 spinningpass för min kondition och för att bränna fett. Det har känts helt ok om ni frågar mig. Just nu passar det mig att boka pass just för att jag är såå seg att ta mig iväg. Vi pratade om på viktväktarna att fåtöljen var hemmets farligaste möbel och visst stämmer det?

Maten då? Fram till i fredags gick det inget vidare, Fredag är ju som bekant min vägdag och mötesdag. Fick en liten spark där bak och hela helgen har gått över förväntan. På vågen då? Ja 2 kilo ner sen i fredags ca, men det finns ju inget som säger att det är det resultatet på fredag morgon. Min erfarenhet säger mig att jag kan pendla rejält under veckan, och det är trots allt det resultatet som vi har på fredagsvägningen i lokalen som är det som gäller.

Hur ser veckan ut som kommer då? Jag har bokat in ett par pass redan. Indoor walking på onsdag, yoga torsdag och fredag. Tänkte få till ett konditionspass till och minst 1 styrkepass så är jag nöjd sen.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Petra
,
Grymt! Kämpa på.www.minsonjulia.blogg.se
Madelena
,
Jennysvardag
,
Så bra jobbat. Hoppas att träningen går bra den här veckannouw.com/jennysvardag
Madelena
,
Det gäller att hålla i det 😀nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229