Jag kan inte skriva nog om den här oasen vi har mitt i Göteborg. Den otroligt fridfulla parken med fantastiska blommor överallt, I söndags var vi där på rosenfest, och en del i parken är verkligen full av mängder av vackra rosor som vi gick runt och tittade på. Så rofullt trots att det ofta är rätt mycket folk där. Men det finns alltid ytor att vara på.

Då jag bodde utanför stan besökte jag i princip aldrig trädgårdsföreningen, idag ångrar jag mig lite. Hade ingen större relation till den då, och kände till alldeles för dåligt.

Varför ska man besöka den då?

Dels att det finns galet mycket vackra blommor, bara dom är värda ett besök. Många tar med sig picnic, lägger sig och solar där. Perfekt om man bor i stan och kanske inte har möjlighet att ta sig ut till havet. Upplever aldrig att det är trångt där. Stora ytor för barn att leka på, och en relativ stor lekplats. Perfekt för barn att få rasa av sig en stund om dom sprungit med föräldrarna i Nordstan :-)

Nu under sommaren ordnas en del träningspass. Har ni följt mig vet ni att jag både yogat och kört Qigong där.

Man kommer bort ifrån stadens puls ett tag, och att det ligger så bra till är bara ett stort plus. Ingång från både drottninggatan och bältesspännarparken ett stenkast från avenyn. Perfekt om man är i city och inte vill ta vagnen till t.ex slottskogen

Har man mindre barn finns Alfons Åberg huset precis i närheten Nu har jag aldrig varit där, men förstår att det är ett lekhus för just lite yngre barn. Varenda gång man går förbi står ett tiotal barnvagnar utanför, så visst är det välbesökt.

Planerar ni in en semester i Göteborg, är detta ett måste att besöka iaf för ett par timmar.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
,
Fint i göteborg 🌼🌼nouw.com/sandrasjoberg
Madelena
,
Jättefint 😊 Göteborg är en vacker stadnouw.com/madelena
Sandrasjoberg
,
Chawah
,
Ååååh vilken härlig oas!💖💕nouw.com/chawah
Madelena
,
Så skönt att kunna tillbringa en stund där. En lisa för själen. nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229