Vet ni hur svårt det var att komma iväg och väga sig idag? Tre veckor har gått och jag har enbart stoppat i mig allt jag inte ska. Godis, kakor och gigantiska kanelbullar. Ju mer jag ätit, ju mer har ångesten kommit, ju sämre har jag mått. Var helt klar med att avsluta mitt medlemskap i viktväktarna och bara strunta i det.
Satt mig vid datorn, det plingade till i mobilen. Ett sms. Från coachen.. Hennes vanliga sms till oss i fredagsgruppen. Dags för möte. Behöver jag säga att medlemskapet är kvar? Behöver jag säga att klockan 9 satt jag i lokalen efter att min fantastiska coach kommit fram och sagt att hon saknat mig?
Det första jag ser är detta på datorn.. Har man dålig karaktär för man inte lyckas? Det innebär ju att man aldrig skulle kunna lyckas, eller hur? Finns fler orsaker till att det inte går just nu. Det var lite läskigt, men kändes som om det var menat åt just mig. Fanns en tanke.
Kände mig väldigt nöjd då jag gick därifrån. Mådde så bra, och visst utstrålar man det. Vid flera tillfällen stötte jag på fantastiska människor. Tre unga killar som gjorde intervjuer för ett skolarbete. Artiga och väldigt trevliga. Flera log. Läste i en blogg om en som kostade på sig en fredagspresent. Hittar inte nu vem det var, men har tänkt på det. Gillar idén, och bestämde mig för att ta efter. Kommer istället för fredagspresent kosta på mig en efter vägning present. Oavsett resultat så kommer jag kosta på mig något som har samband med resten av mina mål. Idag blev det en duscholja från rituals. Eftersom jag blev medlem tidigare fick jag en liten present. En reseförpackning av min favoritduschcreme. Gick därifrån väldigt nöjd måste jag erkänna.
Helgen börjar såå bra och hoppas på en lika bra foetsättning.
Kram och massa kärlek M

Gillar

Kommentarer

Aqpsjumper
,
Vilken underbar coach du har som uppmärksammar både dig och alla andra.
Men härligt med fredagsmöte, brukar ni ha det ofta? 😊
nouw.com/aqpsjumper
Madelena
,
Varje fredagmorgon brukar jag gå på dessa mötena. Ett gott gäng som träffas och delar med sig. nouw.com/madelena
Kamilla
,
Bra att du tog dig iväg fast det kändes motigt där och då. Presenter till sig själv är så bäst.kamillaskamera.com/
Madelena
,
Det var svårt, men jag gjorde det. Klart man ska unna sig, och i vanliga fall hade jag nog unnat mig en fika med kaffebröd. Nu blev det något lyxigt för mitt välbefinnande. nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229