Det här har blivit lite av en tradition för oss att åka ut och besöka Tofta julmarknad i Kungälv. Jag har bott där ute och varit med då renoverade upp magasinet där marknaden är i just nu. Barnen har lekt där, och vi har tillbringat mycket tid i just de här byggnaderna.

Själva julmarknaden då? Ganska liten egentligen, några få utställare, av god kvalitet. Mysfaktorn är väl det som gör att man gärna återkommer. I år var ett av barnbarnen med och var så nyfiken på framförallt hästarna. En blivande hästtjej tro?

Själva Tofta herrgård köptes av Lillemor och Bertil Karlander 1981 och har sen dess rustat upp stället, startat upp verksamheter tillsammans med sonen Petter och hans fru Karen. Deras julbord som vi ätit ett par gånger är fantastiskt, man kommer in och äter i deras kök. Äldsta dottern har jobbat där under flera jular och även på en del bröllop.

Stallet där tre av mina tjejer har ridit, och vi hängt mycket i. Retreaten där jag tillbringat mina sista tre månader i. Ja även om inte själva marknaden är wow så betyder det en hel del för mig

#madelenasjulkalender

Kram M

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
,
Så mysigt och vilka jättefina kransar jag ser. nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Litet och galet mysigtnouw.com/madelena
JFfoto
,
Mysigt att gå på julmarknader ☺️ nouw.com/jffoto
Madelena
,
Ingen jul utan julmarknad nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229