​Gokväll alla. Här sitter jag med en kopp te och galet trött efter två planeringsdagar med jobbet. Det har varit bra, men visst märks det att man inte är van att bara sitta på det sättet.  Har även klarat maten riktigt bra trots att det stod en stor skål med godis mitt framför näsan på mig. Riktigt stolt måste jag säga. Är verkligen på gång nu och det känns så otroligt bra. 

Idag tänkte jag tipsa om en riktigt bra sak till köket. Typ en insats för att ångkoka mat. Då jag tänkt ångkokning tänker jag stora kastruller med stora insatser, men den här är en liten smart ihopfällbar sak. Vi köpte in en sådan till jobbet och insåg hur otroligt bra och smidig den var. 

Ett kort tag efteråt var jag på Ikea och köpte en till oss. Häromdagen testades den och vad bra det blev. Jag ångkokade broccoli, men vet att t.ex fisk blir helt fantastiskt att göra på det sättet. Blev fastare, och långt ifrån så vattnigt som det blir då man kokar på vanligt sätt. Den kommer användas flitigt här hemma. 

Vart kan man hitta den då? Jag köpte min på IKEA för 39 kr. Såg den även på ICA men betydligt dyrare, Hur som helst, inga pengar att tala om och perfekt till matlagningen,

Kram M 


Gillar

Kommentarer

Chawah
,
Vilken smart uppfinning!👏
Beundrar dej som kan låta bli godisskålen!😁 Kram!💕
nouw.com/chawah
Madelena
,
Imponerad av mig själv också 😊 men kakan till kaffet hoppade jag inte över 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229