Inatt kom vi hem efter en fantastiskt vecka i Grekland. Var lite dubbel till att åka dit då jag varit där så mycket för 18-20 år sen ungefär, och var lite rädd för att bli besviken. Under den tiden har mycket förändrat sig, så är det bara och ville inte förstöra mina minnen därifrån. Rädslan var obefogad. Kände mig fortfarande som hemma, precis på samma sätt jag gör i Marmaris. Som jag alltid sagt, måste ha bott där i mitt tidigare liv, och är nog inte så svensk som jag vill tro :-)

Vad har vi gjort då? Listan kan göras lång. Solat och badat och fått massage på stranden flera gånger om. Inte alls mysigt då jag har så otroligt ont. Har hållit i mig och kämpat mot tårarna.

Varit på min gamla favoritbar, där vi druckit drinkar och min man fick till och med se IFK- Östersund. För mig blev det lite av en deja vu. Känns som jag gjort det förr på den baren hihi. Ägaren var nog tveksam till vem jag var, men frågade sin pappa som kände igen mig. Ja, låt han fundera :-)

Vi har ätit gott, och hittat en grym restaurang i gamla stan. Vi har även hittat ett bottennapp. Gågatan i den nya delen är helt klart en turistfälla.

Vi har åkt ön runt med buss, och åkt östsidan ner med båt. Besökt fjärilsdalen som jag alltid velat göra, men inte gjort.

Vi har spelat kort på balkongen och druckit aperol spritz.

Vi har helt enkelt haft semester, och bara haft det galet gott. Kan det bli sämre? Tror inte det, och den här gången får det inte ta så många år innan jag är tillbaka.

Glad att även Peter gillade Rhodos, och att jag vill ta med mig alla mina tjejer dit nästa år. Hade varit så otroligt roligt att få göra det en gång.

Även om jag är hemma så är det inte slut med festligheterna. Fick en inbjudan till Johanna och hennes releaseparty för boken hon släppt. Ska dit med några vänner och ena dottern. Mingel dryck och massa tokigheter och jag känner henne rätt.

Bilder lovas i morgon.

Kram M

Gillar

Kommentarer

faanniiis
,
Vilken UNDERBAR semester ni haft det 😃nouw.com/faanniiis
Madelena
,
Grekland levererar precis som vanligt. Älskar det 😁nouw.com/madelena
Carolina
,
Härligt att du hade det så himla bra i Grekland! Har själv aldrig befunnit mig i det landet, men skulle mer än gärna vilja det 😃
Sv; jo men visst, så är det 😊
knaset.com
Madelena
,
Alla öarna har ju sin charm. Jag dras till lite mer storstad. Läste innan att Rhodos har blivit för östra medelhavet, det palma är för västra. Det stämde nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229