Tillbaka

Godmorgon. Ser att jag inte varit här på flera veckor nu. Finns så många orsaker och tänker inte gå in för mycket på det. Det jag kan säga är att verkligheten hann ikapp mig. Har försökt hålla skenet uppe, men mår inte så bra och det är ju inte så roligt för er att läsa.

Några av er vet vad jag har gjort under de här veckorna, och även jag har haft dubbla känslor inför det.

Vi valde att åka till Rhodos tillsammans med min dotter med familj. Vi alla har behövt det och både jag och min dotter är extremt kunniga i detta med smittspridning. Vi läste på och det visar sig att det är ovaccinerade unga som i det stora hela sprider smittan. Många tappar allt, och hänga på nattklubbar och drägla varandra i öronen är INTE OK!!!! Klart vi ska vara försiktiga, tänka oss för. Vi har varit noga med avstånd, valt bort saker vi brukar göra i vanliga fall, och ALLA även sessan har använt munskydd i miljöer där vi inte kunnat hålla avstånd.

Nu är vi alla fullvaccinerade och alla som vill har kunnat ta sin första spruta. Jag har varit det sen februari och har varit fortsatt försiktig av hänsyn till er andra, men nu måste även jag få leva. Tänker inte ta hänsyn till de som väljer bort skyddet.


Vi bodde på ett all inclusive hotell och helt klart har det underlättat så mycket för oss. För att få gå in i restaurangen krävdes munskydd och alla blev tempade vid varje måltid. Sen var det ett spel för galleriet. Så fort du kom innanför dörrarna kunde du ta av dig munskyddet. Vi valde att INTE göra det, och försökte hålla avstånd så gott det gick. Något jag var lite förundrad över var att ju hårdare de hade i sina hemländer ju mer släppte de utomlands. Bekräftar bara mina tidigare åsikter.

Sen med detta med handskar. De var absolut INTE rena då flera tog i dom, och sen gick du runt med dom. Hade det inte varit bättre med fler spritflaskor och någon som verkligen såg till att ALLA spritade händerna?

Det bästa var trots allt all vattenlek. Sessan som alltid varit lite rädd för vatten var i poolen i flera timmar. Vi började i barnpoolen, men det blev tråkigt för fort. Hon lärde sig "simma" alltså ta sig fram i vattnet. Kunde flyta med armpuffarna, något hon inte alls kunde första dagen. Hon ville inte alls ha någon nära men hade gärna simtävlingar där hon skulle vinna.

Sista dagen vågade hon till och med hoppa i trots att det kom lite vatten i ögonen.

Under ett par timmar på eftermiddagen hade dom glass. Ofta är det riktigt dålig glass på sådana ställen, men här hade dom glass i nivå bigpack. Tycker det var helt OK. Sessan lärde sig snabbt att glassen var klockan 2 och lite kul då hon frågade efter det.

Det var detta jag gjort under min ledighet. Mycket lata dagar, och har bara fått vara. Har tänkt, har funderat... Nu hoppas jag att allt vänder för mig.

kramar Madde

Gillar