Idag tänkte jag skriva om något väldigt viktigt som är så lätt att glömma i dessa tider. Under många år har jag varit världsförälder, och under ungefär lika många år har jag gett bort en gåva till några som behöver det betydligt mer än vad vi gör här hemma.

I unicefs gåvoshop finns flera olika paket att välja med från ett par tior upp hundratusentals kronor. Det sistnämnda är nog inget för oss vanliga, men visst kan vi hoppa över en chokladkartong för att hjälpa ett barn i nöd? Flyktingar världen över dör av undernäring, orent vatten, och kyla. Många som inte har förmågan att fly dör av samma saker i sin lilla by utan att kunna förändra sin situation. Där kommer de olika hjälporganisationerna in, och jag har valt att stötta Unicef, för ALLA barn.

Paketet jag gav kostade under en tvåhundring, betydligt mindre än middagen jag åt i torsdags, lite drygt två fika på stan, eller två glas vin på krogen. Innehållet var en varm filt, 400 vattenreningstabletter ( som kan rena upp till 2000 liter vatten) 25 påsar vätskeersättning samt 30 påsar nötkräm.

Här hittar ni till gåvoshopen,, och även om ni känner att ni inte kan ge regelbundet så någon gång då och då iaf.

#madelenasjulkalender

Kram M

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
,
Vilken fin person du är 😘 nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Är så lite, och kan jag rädda livet på någon är det väl investerade pengar ☺ Sen vet jag att alla inte kan, satt så då barnen var små. nouw.com/madelena
lenaferm
,
Bra där! Så klart man ska bidra och hjälpa andra 🤗 nouw.com/lenaferm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229