Alla hjärtans dag idag så jag passade på att ge mig själv lite kärlek, eller mitt ansikte är kanske mer rätt. Köpte en ansiktsmask på rituals häromdagen och fick då ett prova paket med just mask, och ett par tepåsar som gåva. Först tyckte jag att förpackningen såg trevlig ut med burk pensel samt ett par påsar te.

Idag testade jag det, och förberedelserna började med att blanda pulvret med lite vatten. Pulvret består av blandannat aktivt kol och lera. Såg lite läskigt ut då det började bubbla men det skulle bli som en mousse som skulle läggas på med penseln. Luktade lite konstigt, och stack lite i huden då jag la på den.

Därefter satt jag mig i fåtöljen med en kopp av teét jag fick, och masken fick verka. Efter ca 15 minuter var masken stel, och kunde knappt röra ansiktet.Gick och tvättade bort masken med en ansiktstvättlapp även den från rituals. Huden kändes stram och lite torr direkt efteråt. Smörjde in mig och genast blev det bättre. Kände mig ren, och mjuk. Hade en finne på kinden och den blev betydligt mindre, likaså upplevdes porerna mycket renare. Hade en del problem med dom och kände att det blev så mycket bättre.

Det står att den passar bäst för fet och oren hy, men jag har rätt så torr, och efter insmörjning blev huden väldigt mjuk och följsam.

Den kommer jag att fortsätta med regelbundet och mig passade den perfekt

Kram M

Gillar

Kommentarer

sweetwords
,

Tack för tips

nouw.com/sweetwords
Melanc
,
älskar ansiktsmasker:)nouw.com/melanc
Madelena
,

Så skönt efteråt 😊

nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229