Tacksam för all hjälp

Godmorgon fredag. Hur kan jag fortfarande vara trött då jag har sovit i 10,5 timme? Somnade redan 18:30, men vaknade till en stund vid 22 för att somna om igen. Helt uppenbart var kroppen helt slut och jag är så glad över att jag tog steget och sjukskrev mig. Har tyvärr allt för stor erfarenhet att gå för länge och sen säger det STOPP. För inte ska man sjukskriva sig innan man har brakat totalt inte? Sen har jag världens bästa kollegor som verkligen bryr sig. Fick flera sms igår från kollegor som brydde sig. Världens bästa.

Natten till onsdag brakade det igen. Pappa ringde mig mitt i natten, och sen får jag till mig att han sprungit hos grannarna ungefär samma tid. Satt med hemtjänsten, i telefon vid flera tillfällen, och dom ville att han skulle åka in då dom var oroliga. SSK var där, men ansåg inte att han var så dålig precis just då. Ambulansen hade aldrig hämtat honom vid den tidpunkten. Jag förstår precis hur dom tänker även om vi andra har sett andra saker. Hemtjänsten bad oss om hjälp, varav jag och min syster åkte upp. Fick även pratat med grannar som var jätteoroliga över honom. Så tacksam över att dom ser att han är sjuk och inte blir arga och irriterade. Pappa ska skatta sig lycklig över det.

Jag ska skatta mig lycklig över den fantastiska personalen pappa har runt sig just nu. Hur dom jobbar för pappas bästa. Detta trots att det är sommartider och mängder med vikarier som helt naturligt inte kan se allt då dom inte känner pappa sen gammalt, sen är många yngre och har inte den erfarenheten än. Trots det så får jag samtal, rådfrågas mm. Sen kan allt bli bättre, men då man vet vilken tuff situation alla sådana verksamheter har under sommaren är jag så nöjd.

Hur som helst åkte vi till NÄL, och blev först sittande på akuten. Där hade vi kanske önskat att någon personal bara kikade in och sa hej och frågade om allt var ok åtminstone en gång under kvällen. Är inte van med att det inte går till så. Sen förstår jag deras arbetsbörda.

Vi lämnade 22:00 då vi visste att pappa skulle bli inlagd, Strax innan hade jag sjukskrivit mig, och min kollega bara löste det för mig. Hon förstod och hade sett innan att det var något.

Hela dagen igår satt jag i telefonen och all personal var fantastiskt trots att dom har det så tufft just nu. Semestertider, men ger ändå sin tid till alla. Är så förvånad över hur smidigt och snabbt allt går och väntar nästan på ett tufft bakslag. Det måste bara komma för så här bra ska det inte vara.

Så jobbar ni inom hemtjänst eller hemsjukvården i Vänersborg så säger jag bara.. Ni är fantastiska, och vi syskon uppskattar er så mycket.

Kram M

kramar Madde

  • Personligt
  • 124 visningar

Gillar

Kommentarer

Chawah
Chawah,
Vad tråkigt med din pappa, men härligt att alla bryr sej. 💖 Sjukpersonalen gör ett fantastiskt jobb och de är underbara! Hoppas att det ordnar sej för dej också!💖 Ver precis hur det känns!💕😘
nouw.com/chawah
Madelena
Madelena,
Sjukskrev mig nu och idag utför jag det jag lärde mig på stresshanteringskursen. Andas, meditera, och massage.
nouw.com/madelena
My Lundgren ,
roligt att höra att du tycker om hemtjänsten! jobbar sjäv inom det
nouw.com/mlundgren
Madelena
Madelena,
Ni är grymma. Blir mest irriterad på allt gnäll.
nouw.com/madelena
erikae
erikae,
Vet hur de känns med sömnen. Ibland när jag sovit för länge blir jag trött istället 😂 Så lär hitta något mellanläge där.
nouw.com/erikae
Madelena
Madelena,
Var helt slut igår. 😀
nouw.com/madelena
liinneajlyttinen
liinneajlyttinen,
Vad glad man blir att höra gott om vården, vi inom vården får oftast bara höra allt dåligt vi gör. Hoppas du får en fin dag! 😊
nouw.com/liinneajlyttinen
Madelena
Madelena,
Jobbar själv inom det och förstår vilka begränsningar som finns. Men vi måste få höra när något är bra, och framförallt VAD är bra. Men människan är snabbare på att klaga än att berömma. Tror vi kommer längre med det.
nouw.com/madelena