@Godmorgon alla. Sovit gott? Just nu sover jag som en stock på nätterna och vaknar utvilad vilket är fantastiskt. Tufft att vakna 3 på natten och vara helt klarvaken :-)

Igår hade jag frågestund här och fick massor av bra frågor. Några var rätt lika och de tänker jag lägga upp som egna inlägg, för som ni vet så älskar jag att prata om mig själv hihi. Skoja bara. Men tänkte att det var bra uppslag för egna inlägg så därför kör jag på det. Så ni som frågade om bloggen och yrkeslivet får vänta lite :-)

@lottashullerombuller undrade om jag hade gillade några färger särskilt mycket eller typ symboler.

Jag tycker rosa är väldigt vackert. Däremot går inredningen hemma i naturfärger såsom beige, grått, och trä med små inslag av turkost, och rosa. Finns inga symboler jag tycker extra mycket om.

@Jennysvardag undrade vad jag gör då ingen ser.

Ja du, ska jag avslöja det här hihi. Antagligen då man går runt och fiser hihi. Brukar sätta på musik, dansa, sjunga. Ingen vill varken se eller höra det annars.

@varapavag undrade om fritidsintressen , bloggar och drömmar.

Det med bloggen kommer i ett eget inlägg. Drömmar,, önskar att jag inte var beroende av pengar så jag kunde jobba som volontär istället. Hjälpa de som verkligen hade ett behov, men faller lite mellan stolarna. Eller åka utomlands och hjälpa till som sjukvårdare i ett fattigt eller krigshärjat område. intressen. Gillar ju att resa, och dit går alla pengar, saknar en hund, men har en katt istället. Vill umgås med barnbarnen så mycket det går.Har däremot tyvärr ingen hobby.

@Emmaengstrom undrade vad det bästa med hösten är.

Hösten är min favoritårstid. Älskar färgerna den friska luften men framförallt lugnet. Inga måsten, inga krav utan ända tiden man tillåts att bara vara.

@prinsessapavift fråga vad för musik jag lyssnade på och vart jag vill fira semester nästa gång.

Lyssnar nog på det mesta, bara jag blir glad av det. Lättsjunget helst, Sen beror det på vad jag gör. Dansband då jag städar, rock i bilen, Thomas Ledin på sommaren, älskar latino ( måste ha bott utomlands i mitt förra liv) Mycket rockabilly då jag var yngre och blir fortfarande glad av det. Nästa semestertrip blir till Madeira men skulle vilja åka till typ Grekland med barn och barnbarn. Bara få skämma bort en vecka.

@saramadeleine undrade om jobb men även även vad det bästa med att vara jag är.

Det bästa med vara jag, vilken svår fråga. Men tror att jag är rätt snäll, och finns där för andra. Gillar galna upptåg, men de flesta i min ålder vill inte hänga på :-)


Inser att inlägget blir långt, så mer svar kommer i morgon så ni alla orkar läsa,

Kram M

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
,
Tack för ditt svar & så många bra frågor du fått.nouw.com/lottashullerombuller
Emmaengstrom
,
Åh vad roligt med svar, tack så jättemycket! KRAMnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229