Stormsystern

Godmorgon. Nu var det längesen jag skrev här, men har varken orkat eller har haft något att skriva om. Vissa har blivit mer påverkade än andra av restriktionerna och hela mitt liv har blivit förändrat.

Jag har till och med börjat vattna blommor och umgås med dom, då har det gått för långt. Det har aldrig hänt tidigare, men inser att jag trivs med det.

Lyssnar även en hel del på böcker. och den senaste jag lyssnat på är andra boken om de sju systrarna. Har verkligen fastnat för den serien och det är inte ofta det händer.

Vill ni höra om vad jag tyckte?

Andra boken handlar om Ally, näst äldsta systern.

Ally är en proffsseglare, och i den kretsen träffar hon sin stora kärlek, Theo. De börjar tävla ihop med tyvärr råkar han ut för en olycka och dör.

Just där och då tar Ally beslutet att ta reda på sitt förflutna, och det tar henne till Norge och Bergen. Hon inser att hon kommer från en välkänd musikerfamilj, och mycket handlar om Grieg, den kända norska kompositören.

Boken tar mycket vändningar och inget är förutsägbart. Mycket historia, mycket tragedi men även en hel del kärlek.

Det jag gillar lite extra med böckerna är att det tar en tillbaka ca 100 år och det pendlar med dåtid och nutid. Man får mycket historia, och lär verkligen känna personerna bakom.

Jag ger även den här boken MMMMkramar Madde

Gillar