Idag blev det verkligen en goood morgon. Första veckan med viktväktarna och idag skulle jag få mitt kvitto. Kvittot på att jag är på rätt väg. Först tänkte jag inte alls lägga ut viktbilder, utan mer hålla det till att berätta vad jag gått ner, snitt osv. Ställde mig på vågen, gav till ett litet glädjetjut klev av, sms min man och sen ställde jag mig på vågen igen, tog fram kameran och här är bilden.

På måndagen för exakt en vecka sen vägde jag mig för att se hur illa det var. Det var på ruta 1 igen. Det är bara att erkänna. Trodde jag lämnat 90 talet en gång för alla, men så fel jag hade. Här är jag. Vet ni vad skönt det hade varit att kunna skylla på något/ någon annan? Att slippa ta eget ansvar för det som hänt. Vi brukar vara ganska duktiga på det annars. Nu kan jag inte det. Det har varit situationer och mitt stora dilemma är stress. Då triggas varenda liten grej i min kropp igång och skriker socker, socker och mer socker. Tappar allt och som i trans går jag fram till godishyllan och river ner precis allt, sätter mig i bilen och vips är det borta. Godiset alltså. Önskade att det var godissuget. Detta var kanske orsaken, men jag kunde ha hanterat det på annat sätt.

Bestämde mig att vid årsskiftet sätter jag igång. Vad kan gå fel. Nytt år, första månaden på året, första veckan på året startade och till sist. Det var måndag. Allt blev liksom rätt. Problemet jag har haft är att vi var tvungna att äta upp våra rester. Vissa saker har inte varit så SP smart. Jag har använt mig av ganska mycket bonuspoints. Jag har inte kommit igång med träningen som jag bara lovade mig själv, och nådde långt ifrån upp till mitt motionsmål. Nu kan detta bara bli bättre.

Trots detta så gick jag ner 3,4 kilo första veckan. Det innebär att jag har gått ner 3,4 kilo, snittar 3,4 kilo och har bara 24,1 kilo kvar till min målvikt. Målet för första månaden var 4,5 kilo och behöver bara gå ner 0,3 hg varje vecka för att nå det.

Då jag inte är hemma nästa måndag så kommer nästa vikt registreras på onsdagen istället. Kan jag ta de där 1,1 kilona på semestern? Räknar med att stå still så det är helt klart mitt mål, men mer om det ikväll.

Hur går det för er andra där ute? Vet att det är många som har en nystart då det gäller vikt/hälsa.

Kram M

Gillar

Kommentarer

elinaolsdotter
,
Åh va bra jobbat! Lycka till! ☺️ Kram nouw.com/elinaolsdotter
Madelena
,
men tack 😃😃 nouw.com/madelena
eswensson
,
Hejja dig! Jag startade också min lilla viltresa nu vid årsskiftet och har hittills gått ner ca ett kilo i alla fall, alltid något. Så har ca 15 kvar nu. 😊🌸 nouw.com/eswensson
Madelena
,
Ett kilo är riktigt bra. Lycka till 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229