Godmorgon, och måndag igen. Hur mår ni? Gårdagen bara sprang iväg, så hann inte titta in till er någonting, men nu är jag här. I lördags hade vi då vår lilla sommarfest för sessorna. Tyvärr blev mellansessan sjuk, men två av dom kom iallafall.

Vi hade ju sådant tur med vädret, och kunde duka upp på vår innergård. Vi har en jättetrevlig väldigt liten innergård, Resultatet blir att man aldrig känner att man sitter på någon allmän plats utan mer som sin egna trädgård eller något, Många pratar om utlandskänsla, och kan hålla med. Fattas bara tvätten mellan fönstren och magnoliadoft så är vi där. Lukten från restaurangerna finns där redan. Hur som helst tog vi oss friheten att ta en av borden, den med lite skugga i. Plocka upp grillen, pynta med lite ballonger och där satt vi i ett par timmar.

Som på alla barnkalas så grillade vi korv. Det kan alla äta, och blev väldigt uppskattat av de vuxna som var med också.

Hade tidigare köpt en bowlingspel just för små barn som vi testade spela. Nu tyckte dom att käglorna mer liknade flaskor som vi alla skulle dricka ur, men vad spelar det för roll? Huvudsaken var att tjejerna hade kul. Efteråt vann de varsitt pris, sandformar från IKEA.

Lite fika hör väl till? så jag bakade en riktigt god rabarberkaka. Finns det något mer sommar än det? Tror knappast det.

Festen avslutades med en väldigt provisorisk fiskedamm, men det var lika kul det. 1 åringar är inte så kräsna. Såg ut som om dom hade kul, då det var mycket bus och goa skratt under de där timmarna, och känner att det får bli en tradition med mormors sommarfest.

Vet att flera frågat efter bilder på dom, men de vill inte lägga ut på sociala medier och det måste jag naturligtvis respektera,

Kram M

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
Alltid roligt med festnouw.com/stenhagenbettan
Madelena
,
Ja, och de små uppskattade det så mycketnouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229