Godmorgon i värmen. Hur mår ni? Här är det precis som vanligt. Varmt, man är trött, går på halvfart, och bara är, som en lång härlig semester. Visst är det skönt? Har ni tänkt på hur mycket man dricker just nu? Det är galet mycket, och typ allt det smaksatta lockar inte så mycket. Vatten i all ära, men visst tröttnar man? Hemma dammade vi av vår gamla sodastreamer. Den har varit i vår ägo i säkert 7-8 år, och funkar precis lika bra som alltid. Vi har nog bytt patron 2 gånger redan, det som händer vartannat år i vanliga fall. Vi har alltid 3 flaskor kallt kolsyrat vatten i kylen som vi varvar med vanligt kranvatten.

Samtidigt kan man känna att man vill ha lite smak på det, och hittade en perfekt essens till det på ica. Zero oh heter den, 0 kalorier alltså. Pris 20 kr, och hos oss nu varade den drygt en vecka och då dricker vi galet mycket. Samtidigt är inte varje flaska smaksatt heller.

Doseringen är egentligen 1/9 men tycker då att det blir för mycket läskedryck över den, med något kemisk eftersmak. Vi gör en flaska med kolsyrat vatten, och fyller på lite essens, kanske max 0,5 dl. Det blir mer som smaksatt vatten då, och galet gott.

Såg att den fanns i 2 smaker i vår affär, den här med lime och sen en med apelsin. Har bara testat den första, och den gillade vi.

Njut nu av värmen och glöm inte att dricka mängder.

Kram MGillar

Kommentarer

katjaziden
,
Måste prova dessa 🙌🏼🙌🏼nouw.com/katjaziden
charlottelinden
,
Oh, tack för tipset! Skall absolut testa detta 😃nouw.com/charlottelinden
IP: 82.99.3.229