Skumtomtar lingon

Det här är verkligen ett måste inför jul. Juleskum, och testade årets smak.. lingon. Hade absolut inga förväntningar på den, utan trodde mer att den skulle vara smått äcklig, men vad fel jag hade Riktigt god om ni frågar mig och den ska vi allt ha hemma en hel del i jul. Dom hade lyckats. Upplevde att den var lite syrligare, och väldigt frisk i smaken och nästan bättre än orginalet.

Vill ni ha lite fakta om de älskade skumtomtarna? 1934 men det var först 1960 som de började likna våra tomtar. Under maj -december tillverkas ca 194 miljoner tomtar dvs ca 1200 ton och största delen äts i Sverige. Då vi lite drygt 10 miljoner invånare är det 19 st per person. Jag äter nog för mer än en får jag väl erkänna.

Vilket är ert favoritgodis under juletid? Dessa tomtar, och knäck är nog mina måsten iaf,

Kram M

#madelenasjulkalender

kramar Madde

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Trodde också dom med lingon skulle vara äckliga så jag har inte vågat köpa för att prova men nu när du gjort det och tyckte dom var bra ja då måste jag ge dom en chans jag också 😊
Skumtomtarna är absolut en stor favorit här bland julgodiset och dom där marmeladkulorna & så knäcken förstås och choklad.
nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
Madelena,
Jag trodde det oxå men hade fel 😁
nouw.com/madelena