Vilken dag det blev. Äntligen var det dags att göra min tandemflygning som jag fick i 50 års present förra året. Bättre sent än aldrig. Jag har varit så otroligt nervös inför detta, och har nog dragit mig lite att göra det. Är galet höjdrädd, och var helt säker på att jag skulle störta eller att han skulle tappa mig högt där uppe i luften. Mina barn är helt galna, så är det bara.

Idag var det dagen D. Jag hade bestämt mig och ringde för att kolla. Det visade sig att dom flyttat stället så vi fick ta oss till Backamo, och fick även med mig 3 av mina tjejer och min man upp dit. Var ganska nervös, men nu så fanns ingen återvändo. Min man hade redan pratat med honom och det hade blivit väldigt pinsamt om jag backade halvvägs upp.

Väl på plats, blev jag betydligt lugnare, och ena dottern bestämde sig att även hon skulle flyga. Trodde jag aldrig, om jag ska vara ärlig. Tror hon blev lite glad då vi även anmälde henne.

Fick en liten genomgång, inga konstigheter alls och sen hade jag fått på mig utrustningen och satt fast i vinschen som skulle ta oss upp. Det konstiga var att jag inte alls var rädd, bara lite pirr i magen. Bara kändes häftigt då vi var på väg upp, vinschen släppte, precis innan var det lite läskigt måste jag erkänna, men vilken utsikt, och vilken känsla. Ville verkligen inte ner. Bland det häftigaste jag gjort någon gång.

Efteråt var det dotterns tur, och hon upplevdes som väldigt lugn innan, och efteråt ville hon upp igen. Märkte att hon var glad att hon gjorde det precis som jag är. Ja, vi kanske blir totalt sålda och ser att vi just fått en galet dyr hobby.

Tack igen för den fantastiska presenten jag fick och så glad att jag gjorde det.

Kram M

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
Stronht gjort 🙈nouw.com/stenhagenbettan
Madelena
,
Var så rädd men gick så bra. En bra instruktör, lugn och sansad och berättade hela tiden vad som hände. nouw.com/madelena
NärLivetVänderBlad
,
Shit vad modigt, hade jag aldrig vågat 👍😃nouw.com/närlivetvänderblad
Madelena
,
Jag har skjutit på det i ett år, men igår var det dags. Var inte alls så läskigt som jag trodde. Bara så häftigt. Sen hade jag en grymt bra instruktör. nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229