Simba

Nu kommer jag bombadera er med inlägg. Vart tog 1-2 inlägg om dagen vägen??
I helgen firade vi att det var 10 år sen jag och Peter träffades. 10 år!!!!Helt galet. Vad hände där?? Hur som helst så ville min man bjuda ut mig på middag och då vi pratat om Simba flera gånger föll valet på den. De serverar etiopisk mat och jag har verkligen noll koll på den typen av mat, men gillar mat, och testar gärna det jag inte brukar äta.
Vi började på posthotellet. Då vi kom dit var det helt fullt. Vi hittade två platser bredvid ett tjejgäng. Slog oss ner och Peter gick och köpte bubbel. Tittade lite på tjejerna och kände inte jag dom??? Där sitter min äldsta dotter med lite bubbel. Hon som aldrig går ut. Vad är oddsen???
Vi berättade att vi skulle på Simba, och hennes kompis hade varit där, och berättade att maten var fantastisk. Kändes bra.
Vi gick dit. Var verkligen fullt, och gästerna hann knappt lämna innan nya kom. Mörka, mysiga lokaler, trevlig personal. Vi beställde in 6 små rätter. Till det serverades deras väldigt speciella bröd. Liknade mest en väldigt sur pannkaka. Kunde inte direkt bestämma mig om jag gillade det eller inte. Bara äta var inte gott men ihop med maten blev det riktigt gott. Maten var inget vi var vana med. Helt annorlunda smaker, men jättegott. Till efterrätt delade vi på en grym banan och kokospaj. Galet söt, och inte ens jag skulle kunna äta hela. Halva var perfekt. Mätta och belåtna åkte vi hem och jag var iaf galet nöjd med helgen så här långt
Kram M

kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Grattis 🤗 Vad kul att ni sprang på dottern, nu blir det svårt att säga att hon aldrig är ute 🙈
nouw.com/aqpsjumper
Madelena
Madelena,
haha eller hur???? men hon åkte hem vid 18:30.. Så ser utekvällar för småbarnsföräldrar ut.
nouw.com/madelena
Em
Em,
Stort grattis till er, 10år är en lång tid. Maten såg verkligen läcker ut😍
www.emmamatildaa.se
Madelena
Madelena,
Tack 😊 Det var verkligen gott.
nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229