Äntligen säger jag. Nu får även jag min efterlängtade sommarsemester och ska vara ledig i drygt tre veckor, Hur efterlängtad har inte den varit då? De flesta börjar komma tillbaka och nu blir jag ledig.

igår klockan 9 checkade jag ut och hela dagen igår gick åt till att umgås med barnbarnen. Det är ju värt så mycket, dessa godingar säger jag bara. Bästa starten på ledigheten eller hur?

Hur kommer min ledighet se ut som då? Vi startar med att vara lediga, gå på lite kalas, och storstädning hemma. Här ska det röjas, och vi räknar med att vara klara om typ en vecka. Tanken var att det skulle ha tagits denna veckan, men det kom så mycket saker emellan som ställde till det för oss. Alla skåp ska gås igenom, Det vi inte vill ha ska skickas till second hand eller slängas.

Vi ska verkligen få en nystart då vi är tillbaka till jobbet, och det är något vi så väl behöver.

Sen har vi ju bloggutmaningen också som du hittar här

Låg ju efter lite så vi kör två idag.

Äter jag surströmming? Fast jag är halft norrländska så skulle jag aldrig i hela mitt liv äta just surströmming. Hur vidrigt är inte detta? Mat ska lukta gott, det är det allra viktigaste för mig, och detta går ju inte ens att komma nära. Och jag har försökt, lovar er, men kunde verkligen inte ta detta i min mun.

I år ska jag gå på kräftskiva. Fick precis en inbjudan till just en kräftskiva till nästa helg och naturligtvis tackar vi ja till detta. Dottern med blivande sambo bjöd in oss och är det något jag däremot äter så är det kräftor. Hur gott är inte det då? Sen är jag lite barnslig och bara älskar allt det där barnsliga med hattar, snapsvisor osv. och gärna lite lekar också.

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Yela
,
Håller helt med om surströmming förresten, förstår inte grejen! Inte testat men verkligen inte sugen på de heller 😅yela.se
Jessicaburman
,
håller med dig surstöming kan ja inte als med, och jag har faktiskt ätit det , men näe inte als något jag tycker om haha. tacka vet ja kräfor det åh andra sidan är så underbart gott 😍nouw.com/jessicaburman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229