Se det snöar

Jag visste ju detta, ändå blev det lite av en chock då man vaknade av detta. Hörde hur det blåste, men hade nog inte räknat med all snö som hade kommit. Ett riktigt bakslag. Var väldigt trött i morse och mådde lite illa och var lite yr. Snurrade rejält då jag klev upp. Ni kan tänka er hur tankarna gick då dottern är hemma just på grund av detta. Var så nära att sjukskriva mig kan jag säga, men som tur var så väntade jag ut det och mår lite bättre nu. Tur då jag ska jobba ett dygn.

Hade även bokat in en fotvård, och var inte alls sugen på att ta mig dit då jag tittade ut. Tvingade mig ut, och hade gott om tid så jag var där väldigt tidigt. Tur de släppte in mig så jag fick värma mig. Går ju på en skola där dom utför elevbehandlingar och som oftast får man riktigt bra fotvård. De tar kanske lite längre tid, och visst frågar eleverna sina lärare lite mer.

Idag fick jag en kvinna som passade mig perfekt Hade gärna fortsatt att gå hos henne, men vet att hennes dröm var att flytta utomlands och öppna en salong. Gillar verkligen att lyssna på andras drömmar.

Hur som helst, svävade fram efter timmen där, och nu är jag redo för ett dygn på jobbet och sen den efterlängtade semestern.


kramar Madde

  • 79 visningar

Gillar

Kommentarer